• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Bełchatów weekendowo? ;P

Ja również jestem za :)

Panowie a co wy na to żeby założyć bełchatowski klub Alfy? czestrze spoty, własna stronka itp.?
jak się pogoda zrobi, jakies wspólne wypady, grill nad woda :):) moze być ciekawie

Ostatnia edycja:
Ja również jestem za :)

Panowie a co wy na to żeby założyć bełchatowski klub Alfy? czestrze spoty, własna stronka itp.?
jak się pogoda zrobi, jakies wspólne wypady, grill nad woda :):) moze być ciekawie
Jestem zdecydowanie na nie. Od tego są alfaholicy i forum regionalne. W Krakowie pomysł nie wypalił to i w znacznie mniejszym Bełchatowie nie wypali, więc szkoda czasu.

Ostatnia edycja:
rozdałem , to widzimy się w piątek :):)

Jeszcze pozostaje nam kwestia godziny :) Ale myśle, z bedzie to 19, 20 - czyli standardowo :)

(pozdrwoienia dla moich kolegów z klasy, którzy nie wiem po jaką cholere czytają to co ja piszę na forum :fuck: Niestety musze Was zmartwić... Alfa ma się dobrze i nic się nie zepsuło :bird:)

Powitać.
Ja niestety w piątek odpadam, bo mam popołudniówkę w pracy a urlopu nie mam szans dostać. A więc czekam na kolejny spocik.

No właśnie, ja też nie wiem czy nie będę musiał wylecieć w czwartek wieczorem z powrotem do Krakowa. :/ Sesja i te sprawy...

Ja się określę dokładnie jutro. Na dzisiaj - wtorek, środa, czwartek, ewentualnie piątek, sobota.

ja bym chetnie wpadl, moze bede na weekend w belchatowie.

W dni, które podałem, mogę o każdej rozsądnej porze. :P

Amortyzatory
Powrót