Oto i one...
p.s ...pomyliłem się i wstawiłem prawie dwie identyczne fotki,ale trudno już,jest za późno!
Dobranoc i serdeczne pozdrowienia dla wszystkich którzy przybyli na spota!
No i fajnie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Oto i one...
p.s ...pomyliłem się i wstawiłem prawie dwie identyczne fotki,ale trudno już,jest za późno!
Dobranoc i serdeczne pozdrowienia dla wszystkich którzy przybyli na spota!
a moze nast razem wpadniecie Łodzi? ewentualnie odwrotnie chco w lodzi moze byc nas wiecej i ciezej przekonac zatwardzialcow do podrozy:>?
Mi bez różnicy. Byleby ciepło było, żeby można było troszkę dłużej pogadaćJednak -10 robi swoje
![]()
W arkadii jest ciepło![]()
To może wiosenny, wspólny, łódzko-bełchatowski spot? Miejsce do ustaleniaczasu dużo...
Można by się spotkać w Piotrkowie. Każdy będzie miał taką samą odległość. I pewnie chłopaki z Piotrkowa też byliby chętni![]()
Trzeba by ich podpytać? Ciekawe ilu ich jest?![]()
do Piotrkowa to i ja bym się wybrał![]()
Bardzo chętnie,może pogoda będzie lepsza ... i nie zmarzniemy tak bardzo...![]()
No to w takim razie pozostaje nam ustalić konkretny termin i godzinkę
Mi pasowałby najlepiej wtorek lub piątek.
We wtorek jestem w pracy do 19 w piątek mam wolne!