• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Bełchatów weekendowo? ;P

Jeżeli już,to wolałbym piątek? Ale jeśli większości nie pasuje,to ja postaram się dostosować,albo po prostu może innym razem uda mi się przybyć? ;)

Z kolei gdybyśmy chcieli przełożyć spotkanie na przyszły tydzień to zabraknie kolegi bimskiego...
W końcu dojdzie do 19 marca :D

Jest czwartek 19.00 i nikt nic nie pisze :P czyli pozostaje jutrzejszy dzień :):)
pisze się ktoś czy rezygnacja??:(

Panowie ja jutro od 18:30 jestem wolny, wiec pisze sie na spotkanie.
Napiszcie o ktorej godzinie i gdzie mozemy sie spotkać. pozdro

Ja proponuje 19.00 piątek :)

---------- Post dodany o godzinie 21:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:36 ----------

Pewnie ziomek z mojej roboty (świeża 156 w bełku) terż zajedzie :)

Jutro od ok. 19-20 mam czas więc jeśli chętni będą to się piszę!
Kuba co się stało że nie możesz być? :(

To jest nas czterech :) lub pięciu jak ziomek z pracy podjedzie, nikt więcej??, no panowie:P:P

Nie ma co pisać... Są czasami takie sprawy, że niestety nie da rady ich przełożyć, aby przejechać się na spot. Wiecie, że ja zawsze chętnie, ale niestety nie tym razem. Pewnie gdyby to było dzisiaj to dałbym radę :)

No i co? Przyznawać się bez bicia kto był?! Ja niestety się spóźniłem i byłem przed 20 i nikogo nie było? Po chwili pojawił się Bimski który przyjechał na chwilę na zakupy do Lidla! Pogadaliśmy przez chwilę i po spocie :)

Ano ja , Alfisti i bimski , przed 20.00 sie rozjechaliśmy , szkoda :( , ale jak dla mnie to i za tydzień można sie spotkać:):)

Panowie, może by tak zrobić jeszcze spota przed 19 marca? Oczywiście jak już się troszkę ociepli :)

Amortyzatory
Powrót