Bełchatów weekendowo? ;P

Dobra. Panowie, powiedzcie na jakiej ulicy jest Lidil?
Bełchatowa kompletnie nie znam :D

Kuba jak będziesz leciał z Radomska, to zaraz za wiaduktem kolejowym po lewej stronie,ul. W. Polskiego nr. nie pamiętam, ale bardzo łatwo trafić,za wiaduktem widać wyraźnie parking Lidla.

Kuba jak będziesz leciał z Radomska, to zaraz za wiaduktem kolejowym po lewej stronie,ul. W. Polskiego nr. nie pamiętam, ale bardzo łatwo trafić,za wiaduktem widać wyraźnie parking Lidla.

Ok, spróbuje się pojawić. Jutro po południu konkretnie się określe :)

Nie ważna jest ilośc, lecz jakośc. To pierwszy spot i nie oczekujmy cudów. Powinny byc cztery samochody z Bełchatowa (sądząc po wcześniejszych deklaracjach).

witam panowie , dzisiaj o 20 na 99% będe:P 1 % zostawiam jakby coś wyskoczyło , ale morzecie sie mnie spodziewać:):)

Będę z lekka zawiedziony jeśli będzie mniej niż trzy autka,ale suma summarum mam pewność graniczącą z przekonaniem że będzie więcej! :D

Będę z lekka zawiedziony jeśli będzie mniej niż trzy autka,ale suma summarum mam pewność graniczącą z przekonaniem że będzie więcej! :D

Ja i Ty będziemy na bank, także są już dwa autka :laugh:
Mam nadzieje, ze nie będzie mgły...

Ostatnia edycja:
Olej wymieniłem, także na moją obecnośc i alfy możecie liczyc. :>

Pierwszy ! :D

Było fajnie, chociaż zaj... bardzo zimno ! Miło było Was wszystkich poznac. :-)

Również się odmeldowuje :D
Jak na takie zimno frekwencja oraz atmosfera dopisała :cool:

Paweł, czekamy na fotki :)

pawcio będą dzisiaj fotki?? bo nie wiem czy kłaść sie spać czy czekać :):)

Również się odmeldowuje :D
Jak na takie zimno frekwencja oraz atmosfera dopisała :cool:

Paweł, czekamy na fotki :)

Oto i one...
p.s ...pomyliłem się i wstawiłem prawie dwie identyczne fotki,ale trudno już,jest za późno!
Dobranoc i serdeczne pozdrowienia dla wszystkich którzy przybyli na spota!

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót