Bazar Transaxle...

Sprzedałem wszystkie rurowce do v6 i stałem się potrzebującym portek do v6 z żeliwnymi kolektorami. Ma ktoś coś nadającego się do użytku? Najlepiej proste rurki bez żadnych tłumików, tylko z łącznikiem elastycznym

Bedzie ciężko dostać coś używanego w dobrym stanie.

Są nowe na allegro od alfy 90 takie jak pewnie najlepiej by ci pasowały.

http://allegro.pl/tlumik-przedni-prawy-alfa-romeo-90-2-5-v6-i6862510150.html

Widziałem. Szczerze? Za 1200 to ja sobie wolę opony kupić do upalania. Zrobię to sam, z kawałka rury nierdzewnej, dwóch łączników elastycznych i kolanek z nierdzewki. Nie będę płacił takiej kasy za idiotyczne rozwiązanie, które urwię na pierwszym progu zwalniającym.

To ja też podrzuce cos do takiego sklepu jak superparts sporo fajnych czesci i bajerow mozna tam znalesc;p

Szukam plastiku z napisem MILANO na deskę oraz takiego samego emblematu na tylną klapę

Takie drzwi są dostępne w PL. Namiar od Stefana dostałem. Szukam dalej.

Wujo byłeś w PL na urlopie? Mogłeś dać znać..

2.jpg1.jpg3.jpg

Podoba mi się takie urozmaicenie więc zamarzyły mi się takie napisy. A marzenia trzeba spełniać

Podoba mi się takie urozmaicenie więc zamarzyły mi się takie napisy. A marzenia trzeba spełniać

W Polsce raczej nie znajdziesz, trzeba przeglądać ebay może się trafi.

Wrzuć jakieś zdjęcia swojej alfy 75.

Wiela garnców złota sobie życzysz?
I czy kompletna znaczy z podsuditką?

Ostatnia edycja:
Myślę nad sprzedaniem Alfy 90 2.0 QV z wieloma bajerami silnik na wtrysku ze zmiennymi fazami rozrządu. Samochód nie eksploatowany od wielu lat. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to PW.

Będę miał na sprzedaż portki supersprinta z nierdzewki w komplecie z żeliwnymi kolektorami. Nowe, nieużywane. Cena z kolektorami 1500
373.jpg

Mam inną wizję, którą chciałbym wprowadzić w życie, więc nie będą mi potrzebne ;-)

Ile za te fotele? A portki drogo za kawałek rurki. Wiem ze tyle to kosztuje bo jest plug & play ale samemu by to za 300zl wymodzil.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Fotele sprzedane. Zeszły na pniu i pojadą do Norwegii. Na forum przeczytałem tylko, ze przecież w lepszym stanie można kupić w Niemczech za 700 euro ;-)

Ja się pożegnam z takim przelotowym wydechem:

192.jpg

Porządne grube flansze, które zaraz się nie pogną, i zaczną puszczać bokiem jak to bywa w różnych aftermarketowych wynalazkach. Wydech robiony w Forge Racing na mojej GTV6. 900zł + przesyłka.

Ja się pożegnam z takim przelotowym wydechem:

192.jpg

Porządne grube flansze, które zaraz się nie pogną, i zaczną puszczać bokiem jak to bywa w różnych aftermarketowych wynalazkach. Wydech robiony w Forge Racing na mojej GTV6. 900zł + przesyłka.

pisalem ci z 2 tyg temu. czytasz?

Amortyzatory
Powrót