Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pilnie poszukuję przycisku do panelu sterowania szybami w 75. Oryginalnie w tym miejscu miałem zaślepkę, w opcji była blokada szyb jak na zdjeciu, toteż preferuje zaślepkę a w drugiej kolejności jak na zdjeciu, ale pewnie ciężko więc każdy inny pasujący też będzie ok.
http://www.lautodepoca.com/public/zoom_31368908_interruttore_blocco_alzavetri_alfa_75_33.jpg
Ewentualnie mogę rozważyć sprzedaż kompletu kolektorów wydechowych do v6 12 z uszczelkami:
![]()
Hej,
Poszukuję wykładziny bagażnika do GTV6 oraz plastikowych zaślepek, które są na rogu zderzaka przedniego.
Mam też na sprzedaż kompletne skórzane wnętrze z GTV6 - 2 fotele, kanapa, boczki drzwi i boczki na tył. Zdjęcia zrobię jak dostanę się do piwnicy![]()
Kolor jasny, nadaje się do odświeżenia. Fotel pasażera do naprawy. Regulacja wysokości fotela kierowcy, składanie itd wszystko działa. Komplet obejmuje fotel kierowcy, fotel pasażera, tylna kanapa, boczki drzwi, boczki na tył, trójkąty na górę nad tylną kanapę. Ładny oryginalny wzór na boczkach, dziś już nie spotykany. Wszystko oryginalne tak jak Włoch uszył dla Alfy ponad 30 lat temuW jakim kolorze masz tą skórę i w jakim stanie?
Kolor jasny, nadaje się do odświeżenia. Fotel pasażera do naprawy. Regulacja wysokości fotela kierowcy, składanie itd wszystko działa. Komplet obejmuje fotel kierowcy, fotel pasażera, tylna kanapa, boczki drzwi, boczki na tył, trójkąty na górę nad tylną kanapę. Ładny oryginalny wzór na boczkach, dziś już nie spotykany. Wszystko oryginalne tak jak Włoch uszył dla Alfy ponad 30 lat temu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka
Kolor jasny, nadaje się do odświeżenia. Fotel pasażera do naprawy. Regulacja wysokości fotela kierowcy, składanie itd wszystko działa. Komplet obejmuje fotel kierowcy, fotel pasażera, tylna kanapa, boczki drzwi, boczki na tył, trójkąty na górę nad tylną kanapę. Ładny oryginalny wzór na boczkach, dziś już nie spotykany. Wszystko oryginalne tak jak Włoch uszył dla Alfy ponad 30 lat temu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka
Gtv6 też były z fotelami bez siatki. Fotele o których mówisz to opcja dostępna także w 2.0Tak dla uściślenia to jest to tapicerka ze zwykłej GTV. GTV6 miała inne zagłówki (z siatką).