Bazar Transaxle...

Mam tarczę sprzęgłowa 220 mm 19 zębów oryginał (z włoch) jakby ktoś potrzebował

Pilnie poszukuję przycisku do panelu sterowania szybami w 75. Oryginalnie w tym miejscu miałem zaślepkę, w opcji była blokada szyb jak na zdjeciu, toteż preferuje zaślepkę a w drugiej kolejności jak na zdjeciu, ale pewnie ciężko więc każdy inny pasujący też będzie ok.
http://www.lautodepoca.com/public/zoom_31368908_interruttore_blocco_alzavetri_alfa_75_33.jpg

Masz przycisk

http://allegro.pl/przycisk-szyberdachu-alfa-romeo-75-88-92-60528801-i6945338025.html

Ewentualnie mogę rozważyć sprzedaż kompletu kolektorów wydechowych do v6 12 z uszczelkami:

168.jpg

Ponawiam. Cena 2500, do delikatnej negocjacji. Wciąż leżą i sie kurzą.

Chętnie też pozbędę się silnika 3.0 QV 192 KM :-) Może być w pakiecie z kolektorami (do wyboru lekko używane csc z nierdzewki albo chromowane nóweksy ps schulze), wtedy łatwiej się dogadamy. Motor pracuje bez najmniejszych problemów. Poprzedni właściciel zrobił już konwersję na mechaniczny napinacz paska rozrządu ze 164 super. Zainteresowanych proszę o kontakt tutaj lub na email: b.mlynarski@o2.pl

Potrzebuję dolnych wahaczy przednich do 75 - kompletnych, żeby było jak zamontować łączniki stabilizatora - na moich ktoś wspaniałomyślnie obciął 'sworznie' :-)

Hej,

Poszukuję wykładziny bagażnika do GTV6 oraz plastikowych zaślepek, które są na rogu zderzaka przedniego.

Mam też na sprzedaż kompletne skórzane wnętrze z GTV6 - 2 fotele, kanapa, boczki drzwi i boczki na tył. Zdjęcia zrobię jak dostanę się do piwnicy :D

Hej,

Poszukuję wykładziny bagażnika do GTV6 oraz plastikowych zaślepek, które są na rogu zderzaka przedniego.

Mam też na sprzedaż kompletne skórzane wnętrze z GTV6 - 2 fotele, kanapa, boczki drzwi i boczki na tył. Zdjęcia zrobię jak dostanę się do piwnicy :D

Hej,

W jakim kolorze masz tą skórę i w jakim stanie?

W jakim kolorze masz tą skórę i w jakim stanie?
Kolor jasny, nadaje się do odświeżenia. Fotel pasażera do naprawy. Regulacja wysokości fotela kierowcy, składanie itd wszystko działa. Komplet obejmuje fotel kierowcy, fotel pasażera, tylna kanapa, boczki drzwi, boczki na tył, trójkąty na górę nad tylną kanapę. Ładny oryginalny wzór na boczkach, dziś już nie spotykany. Wszystko oryginalne tak jak Włoch uszył dla Alfy ponad 30 lat temu ;)
226.jpg
227.jpg
228.jpg
229.jpg
230.jpg
231.jpg
232.jpg
233.jpg
234.jpg

Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka

Kolor jasny, nadaje się do odświeżenia. Fotel pasażera do naprawy. Regulacja wysokości fotela kierowcy, składanie itd wszystko działa. Komplet obejmuje fotel kierowcy, fotel pasażera, tylna kanapa, boczki drzwi, boczki na tył, trójkąty na górę nad tylną kanapę. Ładny oryginalny wzór na boczkach, dziś już nie spotykany. Wszystko oryginalne tak jak Włoch uszył dla Alfy ponad 30 lat temu ;)
226.jpg
227.jpg
228.jpg
229.jpg
230.jpg
231.jpg
232.jpg
233.jpg
234.jpg

dzieki za info, ale do mojej pasuje czarny. na pewno znajdziesz kupca bo jasne są rzadkie. Ile chcesz za ten komplet to rzuce wsród znajomych GTV-owców

226.jpg
227.jpg
228.jpg
229.jpg
230.jpg
231.jpg
232.jpg
233.jpg
234.jpg

dzieki za foto, ale do swojej szukam czarnej wersji. Ile chcesz za ten komplet, to moge podpytac wsrod znajomych.

Byłbym wdzięczny, może ktoś będzie zainteresowany. Cena za całość 500 EUR

Tak dla uściślenia to jest to tapicerka ze zwykłej GTV. GTV6 miała inne zagłówki (z siatką).

Takie pytanie do tych co sie znają. Narożnik zderzaka z AR 75 Twin spark jest zamienny z wersją V6 . Numery są oczywiście inne ale co mówi praktyka ?

wykopałem wczoraj harmonijkę zderzaka lewą przednią do 75 turbo i v6 jak ktoś jest zainteresowany. NR 161147702400 stan ładny bez ubytków

Amortyzatory
Powrót