Bazar Transaxle...

włącznika przednich przeciwmgielnych poszukuję - anyone?

zapomniałem dodać, że do 75

Ponawiam zapytanie dot. tulei do tylnego zawieszenia o numerze 60521327 - jest to silentblock do osi jarzma (dżwigni centralnej - jak kto woli) mechanizmu Watta. Czy może ktoś z szanownych kolegów orientuje się gdzie można go dostać? Przeczesałem internety i znalazłem go jedynie na jakiejś czeskiej stronie, ale ni to sklep ni wydra, a gość się nie odzywa. W związku z tym będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje!

Cena jednej tulejki to 17,5€, do tego koszt wysyłki 23,75€ - deal średni :/ Na szczęście przed chwilą odezwał się do mnie gość z Czech, ma na pewno jedną sztukę na magazynie. Koszt elementu to 582CZK co na nasze daje ca. 88PLN. Podpytam gościa o koszt wysyłki i dam znać.

Jest taka możliwość abyś też dla mnie zamówił taką tulejke?

Jasne :)

Ostatnia edycja:
A nie prościej zamówić element z poliuretanu w firmie z olkusza? ;-)

Poszukuję części z układu zapłonowego:
a/ ustrojstwo, które utrzymuje przewody zapłonowe na górze silnika - górna część (nr części 60512851)
b/ obudowy obu kopułek (góra - nr części 60539838, 60539839, 60539878; dół - 60534274, 60534275, 60516429, 60516430)

Czy ktoś posiada, dysponuje?

Ostatnia edycja:
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Poszukuję kolanka do przepływomierza do 75 1.8IE, nr części: 60522878
DSC_0056-800.jpg

Numery nie za dużo mi mówią. Jeśli chodzi o tą klapkę trzymającą przewody zapłonowe to mam taką, ale z połamanymi zaczepami. Na połamaną klapkę zrobiłem patent z odpowiednio dopasowanymi blaszkami trzymającymi wyżej wspomniany plastikowy uchwyt, a co za tym idzie przewody zapłonowe.

Czy te obudowy obu kopułek to takie czarne, plastikowe okrągłe rurki zrobione z dwóch łączonych elementów? Jeśli tak to też bym to miał, nie wiem tylko czy znajdę do tego spinki.

Ewentualną transakcję akceptuję jedynie w formie alfowskiego barteru :)

Poszukuję części z układu zapłonowego:
a/ ustrojstwo, które utrzymuje przewody zapłonowe na górze silnika - górna część (nr części 60512851)
b/ obudowy obu kopułek (góra - nr części 60539838, 60539839, 60539878; dół - 60534274, 60534275, 60516429, 60516430)

Czy ktoś posiada, dysponuje?

Witam

Mam problem z tłoczkiem od tylnego zacisku w GTV6 ATE 38mm. Czy orientujecie się gdzie zakupić lub może macie na zbyciu tłoczek razem z wnętrznościami?

W dalszej kolejności będę zainteresowany wewnętrzną połówką zacisku a następnie całym lewym zaciskiem.

Pozdrawiam

Potrzebuję: zamki drzwi do 75 oraz stacyjkę, najlepiej z tym samym kluczykiem, do tego małą szybkę lewych tylnych drzwi, raczej szybciej niż wolniej :-)

w jakim kolorze chcesz ta szybkę w drzwi ?

Ok, niewazny kolor tylko chcialbym wreszcie cos tam wstawic zeby dziury nie bylo. Ktos jest w stanie pomoc? Przypomne o sprawnych zamkach i stacyjce z kluczykiem/kluczykami

Amortyzatory
Powrót