Niestety ale wytrzymałość nerwowa mojej rodziny sięgnęła zenitu gdy oświadczyłem, że kupiłem ( zamówiłem ) czwartą Alfę.
Po negocjacjach ustaliłem, że 3 to maksymalna liczba.
Mam GTV6. W tym tygodniu odbieram 75 1.8 IE ( auto z gazem do zabawy na zimę i na najbliższy wyjazd na Mazury

), dodatkowo czekam aż wreszcie przyjedzie Giulietta z 1984 roku z zagranicy którą zadatkowałem a na domiar złego oczy moich bliskich są kute75tką stojącą pod pokrowcem na podwórku znajomych.
Niestety ale postanowiłem, że muszę zrezygnować z 75tki V6.
Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać na priv. Auto oddam za tyle ile sam dałem. Jest bez silnika i wymaga prac blacharskich dlatego cena jest można powiedzieć symboliczna patrząc na kompletność i stan detali wersji 3.0 V6 America.
Dla zainteresowanego dam namiar na zdrową budę z 75 ( 1.6 benzyna kompletna biała bez silnika ) za 2tyś zł, motor z 75 QV za 1 tyś zł lub większość blach do zrobienia reperaturek w tym aucie za jakąś symboliczną kwotę - czyli teoretycznie można kupić gotowe klocki do złożenia 75 ).
Więcej info na priv lub pod numerem 667-997-1zero5.
PS: auto oczywiście ma komplet dokumentów umożliwiający legalny powrót na drogę.
PS:2 nie sprzedaję na części, ewentualnie można negocjować cenę bo sam bym sobie kilka zostawił jeśli ktoś chce auto na graty, ładne wnętrze, wszystkie detale z wersji 3.0 ( poza jedną harmonijką w zderzaku ) są zachowane w bardzo dobrym stanie. Interesuje mnie sprzedaż tylko całości lub ewentualnie bez kilku pierdółek.
PS Cena to 1900zł ( mniej niżeli sam zapłaciłem za auto i lawetę ).