AdiCarrion
Nowy
- Auto
- Byłą 156 TS, GT 1.9 z wiruskiem :),jest 166 3.0 FL
Przepraszam bardzo, ale czy ja gdziekolwiek kiedykolwiek napisałem,że elektryki zupełnie nie szkodzą?To wy zaprzeczacie temu, że auta EV też szkodzą. ....
Bo po raz kolejny ktoś zarzuca mi coś czego nigdy nie napisałem.
- - - Updated - - -
Kolego, przedstawiłeś artykuł, w którym autor na podstawie jakiś tam badan stwierdził wpływ czynnika X na zjawisko Y. Zapytałem, czy zostały uwzględnione inne czynniki mogące mieć wpływ na wyciągnięte wnioski. I co ? I z 5 punków wymijająco odpowiedziałeś na 2.
.
Odnosę się zbiorczo, bez rozdzielania na punkkty.
Mamy zbadany i udowodniony czynnik wpływający na zanieczyszczenie powietrza w miastach w postaci ogrzewania domów śmieciami, miałem węglowym itp.W związku z tym stosuje się kary, monitorowanie powietrza, kontrolę, programy wymiany pieców itp
Mamy również inny zbadany i udowodniony czynnik w postaci spalin samochodowych. Mamy nie podejmować działań, gdyż walczymy już z pierwszym czynnikiem więc ten mamy sobie odpuścić?
Poza tym uważasz,że zmiany jakości powietrza występujące akurat w czasie wprowadzenia ograniczenia ruchu mają wszystkie inne powody, ale akurat nie ograniczenie ruchu?