• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

artykuł o 4C

Ferrari obciachowe?
Radek dlaczego? Wytłumaczysz?
Bo czerwone? Bo z kilometra go widać i słychać? Bo powala na kolana a laski majtki przez głowę ściągają? :D

Dla mnie czerwone Ferrari F360 Modena Spider to szczyt marzeń. I bardzo chciałbym takiego mieć.

W Italii widziałem parę sztuk FERRARI i po prostu nie znam piękniejszej marki, która promienieje taką klasą, stylem i luksusem.

Ostatnia edycja:
Wspaniały materiał w Top Gear na temat Disco Volante. Można oglądać bez końca...

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

no Disco Volante jest kosmos tylko predzej w ziemie uderzy kometa niz zobaczysz na zywo to auto;)

Albo prędzej zobaczysz prawdziwy latający talerz ;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

W Lublinie kilka razy widziałem 360 spider na blachach RZ.
A ferrari jest tak samo obciachowe jak bmw - auta super tylko właściciele nie teges...

Disco Volante, to jest absolutny kosmos:

http://www.youtube.com/watch?v=IcvruhYk0po

A wracając do 4C, przyjrzyjcie się temu autu - Alfa Romeo GT 2000 Bertone, z tej Alfy powinni czerpać budując 4C, wnętrze surowe ale wsiadając wiesz że to Alfa. Projekt karoserii także daje do zrozumienia, że mamy do czynienia z tą marką. Dźwięk motoru R4 nie jest udawany w przeciwieństwie do TBI, czysta Alfa:

http://www.youtube.com/watch?v=7ZGLusoyvh0

Dało się zrobić w 1972, więc powinno dać się i teraz. Dobitnie widać, że ze starej gwardii z Arese mało kto już pozostał.

Ostatnia edycja:
Z Arese nie został właściwie nikt :).

A ten silnik jest na gaźnikach, bez katalizatora - w dzisiejszych czasach takiego dźwięku nie da się już uzyskać - mój TS brzmi zupełnie inaczej, mimo, że to prawie ten sam silnik.

Disco Volante nie jest produkowane przez Alfę Romeo, a z kolegi Omena to mógłbyś już zleźć bo sobie brzydko pomyślę o Twoich preferencjach.
+1 :congrats:

Wracając do tematu. Wczoraj byłem w innym salonie Fiata i też mieli już 4C dla klienta - niestety zakryta, więc nie wiem nawet jaki kolor i nr. Podobno klient już załatwia blachy i pod koniec tego lub na początku przyszłego tygodnia wyjedzie na ulice.

ale coś Ty:)) Omen pewnie widział już dziesięć. Normalka.

- - - Updated - - -

produkowac auta trzeba, sprzedawać, a nie robić jakies modele studyjne, które tylko Omen potem widzi na ulicach. Jaki to ma sens?

Disco może w tym roku gdzieś dorwę.
Za to w ubiegłym dorwałem to:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• IMG_0876.jpg
    IMG_0876.jpg
    148.9 KB · Wyświetleń: 269
  • IMG_0884.jpg
    IMG_0884.jpg
    139.8 KB · Wyświetleń: 275
  • IMG_0885.jpg
    IMG_0885.jpg
    120.5 KB · Wyświetleń: 272
Prościej pobierać z finalgear.com. Nie trzeba się rejestrować.

Disco może w tym roku gdzieś dorwę.
Za to w ubiegłym dorwałem to:

Ta TZ3 jest piękna. Pewnie to niepopularna opinia, ale dla mnie shooting brake to najpiękniejszy rodzaj nadwozia. Kontrowersyjny i raczej bez większego sensu, ale jakby był o wiele bardziej spopularyzowany to zawsze bym wybrał samochód w tym nadwoziu.

Disco Volante nie jest produkowane przez Alfę Romeo, a z kolegi Omena to mógłbyś już zleźć bo sobie brzydko pomyślę o Twoich preferencjach.

masz coś do preferencji? kolejny homofob?
wracając do tematu: ciekawe czemu to 4C stoi w salonie ale... zakryte?

Amortyzatory
Powrót