Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
widziałem kilkanaście razy na ulicy 8c, widziałem już 4 różne sztuki 4c więc nie wiem w czym jest problemna zjezdzie, to co innego. poza tym... trzy to nie kilkanascie
ech, Radzia. na ulicy nie masz szans go zobaczyc. statystycznie to totolotek. tego auta nie ma. zaden golfiarz czy merolowiec nawet o nim nie slyszal.

nie widziales kilkanascie razy na ulicy 8C, nie wymyslaj bajek. To jest statystycznie niemozliwe. Jest 500 takich aut, z czego polowa albo wiecej poza Europą. Uwzgledniajac ilosc krajow, miast, tras, ulic, szos, obejrzenie "kilkanascie razy 8C" jest absurdem i pomysl logicznie, zanim cos napiszesz. Radzia widzial w jednym miejscu i jednorazowo kilka sztuk, bo to byl zlot.
W normalnych warunkach nie masz szans na zobaczenie "kilkunastu 8C", w dodatku w czasie ledwie kilku lat. Mogles widziec, owszem, i sto razy, ale jedną i tę samą, bo fuksem mozesz mieć wlasciciela za sąsiada.
Zdjecia ktore masz, są ze zlotu a wiec casus Radzia
nie widziales kilkanascie razy na ulicy 8C, nie wymyslaj bajek. To jest statystycznie niemozliwe. Jest 500 takich aut, z czego polowa albo wiecej poza Europą. Uwzgledniajac ilosc krajow, miast, tras, ulic, szos, obejrzenie "kilkanascie razy 8C" jest absurdem i pomysl logicznie, zanim cos napiszesz. Radzia widzial w jednym miejscu i jednorazowo kilka sztuk, bo to byl zlot.
W normalnych warunkach nie masz szans na zobaczenie "kilkunastu 8C", w dodatku w czasie ledwie kilku lat. Mogles widziec, owszem, i sto razy, ale jedną i tę samą, bo fuksem mozesz mieć wlasciciela za sąsiada.
Zdjecia ktore masz, są ze zlotu a wiec casus Radzia