• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

artykuł o 4C

nadal nie wiem, Radziorka, gdzies Ty widział te "kilkanaście 8C"?

106.jpg

107.jpg

108.jpg

na zjezdzie, to co innego. poza tym... trzy to nie kilkanascie:)
ech, Radzia. na ulicy nie masz szans go zobaczyc. statystycznie to totolotek. tego auta nie ma. zaden golfiarz czy merolowiec nawet o nim nie slyszal.

Ja właśnie widziałem pod zwykłą restauracja w mieścinie gdzie mieszka 15tys Włochów i obcokrajowców. Ale IT to nie Polska. Tam jest piękna różnorodność aut z naciskiem na włoskie. a u nas? Monotonia, aż niedobrze się robi. U mnie w mieście 35tys, ludzie nawet nie oglądają się juz za nowszymi mercami i bmw bo tego jeździ od zawalenia. Druga sprawa, ze auta niemieckie wszystkie sa podobne do sb więc nie warto nawet odwracac głowy.

Tak, za każdym razem jak jestem we Włoszech podziwiam mnóstwo pięknych aut, co chwila perełki, u nas to królestwo skody, kii itp.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Jeśli byłaby to prawda, to jest całkiem dobrze :)

na zjezdzie, to co innego. poza tym... trzy to nie kilkanascie:)
ech, Radzia. na ulicy nie masz szans go zobaczyc. statystycznie to totolotek. tego auta nie ma. zaden golfiarz czy merolowiec nawet o nim nie slyszal.
widziałem kilkanaście razy na ulicy 8c, widziałem już 4 różne sztuki 4c więc nie wiem w czym jest problem ;)
nawet 2 razy ustrzeliłem tą samą w różnych dniach i miejscach ;)
IMG_0877.jpgImageUploadedByTapatalk1392815432.334860.jpg

nie widziales kilkanascie razy na ulicy 8C, nie wymyslaj bajek. To jest statystycznie niemozliwe. Jest 500 takich aut, z czego polowa albo wiecej poza Europą. Uwzgledniajac ilosc krajow, miast, tras, ulic, szos, obejrzenie "kilkanascie razy 8C" jest absurdem i pomysl logicznie, zanim cos napiszesz. Radzia widzial w jednym miejscu i jednorazowo kilka sztuk, bo to byl zlot.
W normalnych warunkach nie masz szans na zobaczenie "kilkunastu 8C", w dodatku w czasie ledwie kilku lat. Mogles widziec, owszem, i sto razy, ale jedną i tę samą, bo fuksem mozesz mieć wlasciciela za sąsiada.
Zdjecia ktore masz, są ze zlotu a wiec casus Radzia

Ostatnia edycja:
Italian's Day Zandvoort 30.06.2013 Holandia 3 szt(2 Coupe, 1 Spider) koło siebie ;) poza tym prezentacja 4C :D:D: oraz ponad 120 Ferrari, oraz Lancia ,Fiat, Alfy Romeo itp ;) i wspomnienia do końca życia :) i prawie 2tyś zdjęć ! DSC_0900 (32).jpg

nie widziales kilkanascie razy na ulicy 8C, nie wymyslaj bajek. To jest statystycznie niemozliwe. Jest 500 takich aut, z czego polowa albo wiecej poza Europą. Uwzgledniajac ilosc krajow, miast, tras, ulic, szos, obejrzenie "kilkanascie razy 8C" jest absurdem i pomysl logicznie, zanim cos napiszesz. Radzia widzial w jednym miejscu i jednorazowo kilka sztuk, bo to byl zlot.
W normalnych warunkach nie masz szans na zobaczenie "kilkunastu 8C", w dodatku w czasie ledwie kilku lat. Mogles widziec, owszem, i sto razy, ale jedną i tę samą, bo fuksem mozesz mieć wlasciciela za sąsiada.

No tak zapomniałem ze Ty jak zawsze wiesz lepiej gdzie bywam i co widzę ;)

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)

Nie wiem lepiej, ale piszesz oczywiste bzdury, wiec reaguję. Nie ma opcji abyś widział kilkanaście razy 8C, przy załozeniu że nie był to jeden i ten sam samochód i nie były to targi albo zlot fanów marki. Nie ma innej możliwościk zobaczenia "kilkanaście razy 8C".

W samej holandii mamy 4 różne sztuki. Mieszkając w Amsterdamie można 2 z nich dosyć często spotkać. W niemczech widziałem 2 na autostradzie ( zółta i czarna ).

Byłeś kiedyś w paryżu ? mediolanie ? luxemburgu ? monaco ? Widziałeś ile tam "super samochodów" jeżdzi codziennie po centrach tych miast ?

Sam pomyśl logicznie, a jak ktoś m ieszka np. w Mediolanie i widzi przez okno największy salon alfy to nie mógł przez rok zobaczyć kilku 8C? Spełnione są wdzystkie warunki, o których napisałeś czyli nie zlot, nie ten sam egzemplarz itp.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót