• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

artykuł o 4C

Żeby nikt nie popalcowal. Profesjonalne podejście do sprzedaży samochodu za 250 kawałków.

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)

Zakryte bo stało "na salonie", drugi stał w garażu podziemnym i tam już normalnie odsłonięty.

Dziś otrzymałem od mojego dealera informację, że mam już przypisany numer nadwozia ! :)

Jak mniemam samochód zaczyna się produkować :o

Po raz enty powiem, że zazdroszczę Ci na maxa ehh :) może kiedyś i ja się dorobię, ale bezdasznika 4c :)

Muszę się przyznać, że samochód zamówiłem pierwszy w Polsce, w kwietniu 2013 :)

Numer Launch Edition 34 :)

attachment.php

Załączniki

• zdjecie 1.jpg
    zdjecie 1.jpg
    65.4 KB · Wyświetleń: 332
szkoda, ze nie 33;).Gratulacje.Czyli bedzie biala.Tez ladna ale czerwien chyba najbardziej jej pasuje.No to powiedz Jarku kiedy ja nam pokazesz??Mozna wiedziec gdzie ja zamowiles, w RZ??

szkoda, ze nie 33;).Gratulacje.Czyli bedzie biala.Tez ladna ale czerwien chyba najbardziej jej pasuje.No to powiedz Jarku kiedy ja nam pokazesz??Mozna wiedziec gdzie ja zamowiles, w RZ??

No jasne, że w Rzeszowie ! U mojego ulubionego sprzedawcy Piotra Barana którego serdecznie pozdrawiam :)

Piotr, jak mało osób sprzedających samochody, kocha Alfy nie mniej niż ich użytkownicy ! :)

To teraz wyrejestruj się z forum i zmień numer telefonu bo Cię ludzie zawalą podaniami o przewózkę.

- - - Updated - - -

Właśnie gadałem z kumplem - jechał przez Raszyn za lawetą z 4C i doniósł mi że, tak jak myślał, skręciła w 1-go Sierpnia więc od jutra można ją podziwiać w Carserwisie w Wawie, wybiera się ktoś?? Ja chyba podskoczę po pracy pomacać tą zabawkę.

Kilka fotek z dzisiejszej zamnkietej prezentacji 4c

USUWAM ZDJECIA ZE WZGLEDU NA ZASTRZEZENIA O NIEUPUBLICZNIANIU.

Sent from my iPhone

Ostatnia edycja:
I co grzdylu, kiedy kupujesz? :-)
Na jazde próbna raczej mała szansa nie? :/

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..

Najchetniej to bym dzisiaj zamowil, nie mowil nic zonie, moze by nie zauwazyla ubytku 250tys :)

Meczylem o jazde, powiedzieli "zobaczymy" na pewno nie tym egzemplarzem ale planuja sciagnac swoja do salonu. Moze wtedy da sie karnac :)

Sent from my iPhone

Na pewno żona nie zauważy..a jak juz pokażesz auto to na pewno wybaczy:D

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..

Zdaje się że "ktoś" prosił podczas prezentacji żeby nie wrzucać zdjęć do sieci do czasu polskiej premiery

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Premiera juz byla, nie sa to tajne zdjecia. Bez przesady

Sent from my iPhone

Amortyzatory
Powrót