[159] AR 159 TI alcesa

Coraz bardziej kusi przyciemnić przednie szyby ;) świetnie wygląda.
Dzięki:)
Co do szyb, to wszystkie są przyciemnione w tym samym stopniu. Tylko przez szybę czołową wpada więcej światła, dlatego wydaje się, że jest różnica między przodem a tyłem.
Pozdrawiam.
Rafał

Po tak długim czasie niepisania spodziewałem się posta w stylu 'sprzedam', a tu proszę szczęśliwe małżeństwo trwa :) Ten model się nie starzeje :)

Rafał fajnie ci nad tym morzem;)

Pasowałyby mi tu jeszcze czarne lusterka. Znam wartość obecnych bo podobny temat mam w 147, ale jakoś gryzie się to z resztą moim zdaniem.

Po tak długim czasie niepisania spodziewałem się posta w stylu 'sprzedam', a tu proszę szczęśliwe małżeństwo trwa :) Ten model się nie starzeje :)

No widzisz, stały w uczuciach jestem:)
I to prawda, 159 starzeje się zdecydowanie wolniej od większości samochodów jakie się spotyka.

- - - Updated - - -

Rafał fajnie ci nad tym morzem;)
Nie ukrywam, że Adriatyk widziany z chorwackiego brzegu urzeka:)

- - - Updated - - -

Pasowałyby mi tu jeszcze czarne lusterka. Znam wartość obecnych bo podobny temat mam w 147, ale jakoś gryzie się to z resztą moim zdaniem.
Mam drugi komplwt nakładek i już dawno się nad tym zastanawiałem, ale nie wiem dokładnie na jaki czarny...?

- - - Updated - - -

Rafciu koła trochę brzydkie ale ujda. Pozdrawiam
Spoko Czarny, kołpaki już zakupilem, ale to mod na następny sezon :D :D
Pozdrawiam.
Rafał

Hej Rafał.
Tak jak piszesz...bez zmian,Alfa wygląda świetnie...biała 159, do tego sedan z pakietem Ti z tą konfiguracją kolorystyczną robi niesamowitą robotę. Szerokości przy powrocie i do zobaczenia.
Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

Mam drugi komplwt nakładek i już dawno się nad tym zastanawiałem, ale nie wiem dokładnie na jaki czarny...?

Według mnie taki jak grill. W czarnej by uszło jeszcze bo inne elementy się nie wyróżniają, ale w białej czarne robią super kontrast z resztą dodatków

A ja bym strzelił grill w kolorze obecnych nakładek, jeśli w ogóle coś zmieniać :)

Srebrny grill w przypadku białego nadwozia odpada zupełnie.
Co do nakładek na lusterka to myślałem o kolorze coś ala czarny lustrzany, pytanie kto mi to ogarnie :D
Pozdrawiam.
- Rafał

Witam.
Pojawia się myśl o sprzedaży mojej 159 TI (chociaż sam nie wierzę w to co piszę...).
Jeśli ktoś szuka absolutnie unikatowej 159, a do tego w najwyższym standardzie utrzymania to zapraszam, przy czym za propozycje typu: daję 30k i biorę z góry dziękuję.
Info umieszczam ze sporym wyprzedzeniem, bo samochód będzie do wzięcia wiosną, więc jeśli ktoś szuka 159 z myślą zakupu w przyszłym roku to może właśnie znalazł to czego szuka ;)

IMG_20180626_185305.jpg
IMG_20180626_192042.jpg
IMG_20180626_192613.jpg
IMG_20180625_210641.jpg
IMG_20180325_135824.jpg
IMG_20170824_191927.jpg
IMG_20180310_124755.jpg
IMG_20170603_192127.jpg
IMG-20190912-WA0013.jpg

Pozdrawiam.
- Rafał

Wow... Taka decyzja kiedyś musiała zapaść... możesz zdradzić co na celowniku jako następca ? ;)

Stelvio Q. Przepraszam Rafal:)

Dobrze ze odpuściłeś tą skode kodiaq:)

Jakbym dysponował budżetem też bym się nawet nie zastanawiał - świetny wybór :D Z tym kodiaqiem to chyba jakiś żarcik... :eek:

Piękna Bella, projektanci przeszli samych siebie tworząc ten model. Pod każdym kątem wygląda cudownie, jednak według mnie patrząc od przodu wygląda trochę gorzej, jakby zabrakło trochę pazura przy rysowaniu obszaru od reflektorów w dół

Rafciu obszycia od Proxima? Tez myślałem o takim podłokietniku ale dla mnie jednak trochę choinka wiec zrobiłem cały perforowany

Amortyzatory
Powrót