[159] AR 159 TI alcesa

Rafał, miałem ostatnio Stelvio 200 KM na 4 dni i apropos Kodiaka to spotkałem najmocniejszego na autostradzie czyli RS. Gość cisnął na lewym pasie bo wszystkim dojeżdżał do dupy aż wreszcie zrobiło się pusto przed nim. Ja oczywiście byłem za nim i czekałem na ten moment. Gość nie mógł mi odejść a jak zmieniłem na tryb Dynamic i na reczną zmianę biegów to delikatnie zacząłem go dochodzić aż zjechał na prawy pas :) A przypomnijmy że Kodiak RS ma 240 KM ale 200 kg więcej waży :)
Konkluzja jest taka,że nawet 200 KM w Giulii czy Stelvio daje radę!!! Ja kupuje Giulie!

Gość cisnął na lewym pasie bo wszystkim dojeżdżał do dupy aż wreszcie zrobiło się pusto przed nim. Ja oczywiście byłem za nim i czekałem na ten moment.

:-D Zawsze znajdzie się większa ryba.

Masz może nagranie? Pytam, bo kiedyś czytałem jak ktoś jechał lewym (sznurek tirów po prawej, na lewym też) i dojeżdżał do niego jakiś narwaniec, który z daleka siepał długimi po oczach. Gość zjechał naprawy pas (oczywiście wciskając się między tiry), puścił narwańca, po czym zjechał znowu na lewy, za niego i... sam zaczął mu siepać długimi, żeby go puścił.

Pewnie mało kogo to obchodzi, ale jeśli coś innego niż 9 to tylko Giulia Q (no, ostatecznie Veloce).

Naprawdę fajna bryka, szkoda, że już mam 159, bo jakbym nie miał to pewnie bardzo byłbym zainteresowany Twoją, teraz na celowniku Spider :P

Pozdrawiam :)
67872066_887871061599738_7480461917157326848_n.jpg

Dobrze, że za marzenia się nie płaci ;)
Giulia Veloce lub Stelvio 280KM to byłoby to, jednakże jeśli sprzedam 159 to póki co nie będę kupował niczego innego.
Natomiast co do zainteresowania, to nie wystawiłem jeszcze ogłoszenia na żadnym portalu, bo wciąż się waham :D, ale jeśli dostałbym tyle ile chcę, to wątpliwości raczej by się rozwiały.
Jedno jest pewne, w Nowy Rok biała 159 TI wjedzie razem ze mną.
Pozdrawiam.
- Rafał

Dobrze, że za marzenia się nie płaci ;)
Giulia Veloce lub Stelvio 280KM to byłoby to, jednakże jeśli sprzedam 159 to póki co nie będę kupował niczego innego.
Natomiast co do zainteresowania, to nie wystawiłem jeszcze ogłoszenia na żadnym portalu, bo wciąż się waham :D, ale jeśli dostałbym tyle ile chcę, to wątpliwości raczej by się rozwiały.
Jedno jest pewne, w Nowy Rok biała 159 TI wjedzie razem ze mną.
Pozdrawiam.
- Rafał
Uwierz mi ze swoją 159 szybko sprzedasz. Ja swoją sprzedałem w marcu w ciągu kilku dni. Cenę też dałem wysoką. Jak auto zadbane, to szybko się sprzedaje.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Rafał, ja swoją wystawiam teraz żeby Ci w marcu konkurencji nie robić ;)

Wystawienie to ciągle nie sprzedaż. Zawsze można się w każdej chwili wycofać, albo powiedzieć (jak ktoś zadzwoni), że właśnie się sprzedała, tylko nie zdążyłeś ogłoszenia zdjąć. Dawaj z ceną zaporową i się dowiesz czy jest popyt.

PS: Wczoraj wylądowałem na imprezie noworocznej w Rajbrocie w Arkadii, ale nie będę Ci zawracał głowy o 4:00 nad ranem :D

PS: Wczoraj wylądowałem na imprezie noworocznej w Rajbrocie w Arkadii, ale nie będę Ci zawracał głowy o 4:00 nad ranem
Wow, a gdzie Cię tu zniosło? Rajbrot to mój drugi dom, tam mam firmę, a koło Arkadii przejeżdżam codziennie :D
Pozdrawiam.
- Rafał

Czas leci, a ona cieszy dalej:)
IMG_20200723_110025.jpg
Pozdrawiam.
Rafał

Bezapelacyjnie 159 numer 1 na forum .
Mogę się wpatrywać godzinami,biały kruk!
Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka

Przeczytałem temat, ale szczerze nie cały. Jaką masz moc i moment, bo z tego co mi się wydaję robiliśmy u tego samego fachowca:)

Dzięki za miłe słowa.
Co do mocy to 200KM/430Nm.
Pozdrawiam.
Rafał

Amortyzatory
Powrót