• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] AR 159 TI alcesa

Do Żegociny też już dotarła wiosna :D
IMG_20180415_100221.jpg
Pozdrawiam.
-Rafał

Do Żegociny też już dotarła wiosna :D
Pokaż załącznik 244052
Pozdrawiam.
-Rafał

240.jpg

Dzięki za miłe słowa. Nie ukrywam, że i na mnie ten setup robi wrażenie:)
Pozdrawiam.
- Rafał

Muszę przestać subskrybować ten wątek, bo ilekroć patrzę na Alfę Alcesa, to moja mi się coraz mniej podoba :P

Ostatnio staliśmy gdzieś z żoną w mieście na światłach i chodnikiem przechodziło kilku chłopaków, przystanęli i zaczęli się wpatrywać. Żona mówi - zobacz jak się na mnie patrzą... A ja na to: Kochanie, szyby mamy przyciemniane, oni Cię nie widzą, oni patrzą na Alfę.
Prawda bywa brutalna, ale czasem i zabawna :D
IMG_20180421_214936.jpg
Pozdrawiam.
- Rafał

Rafał, nie byłem przekonany do tych felg do 159, ale chyba zmienię zdanie ;)
Twój biało-czarny pocisk wymiata!

Rafał, nie byłem przekonany do tych felg do 159, ale chyba zmienię zdanie
Twój biało-czarny pocisk wymiata!
Dziękuję :D
Przyznam, że długo zastanawiałem się czy dobrze zrobiłem zamieniając prodrive na 19" z Giulii, ale ilekroć patrzę na moją 9 na tych felgach utwierdzam się w przekonaniu, że to był słuszny wybór :)
Pozdrawiam.
- Rafał

znając Ciebie i tak długo na aktualnym setup-ie nie wytrzymasz :cool:

Też ostatnio miałem tak, że idę do domu i widzę idzie grupa gimbusów, gadają sobie i nagle jeden z ich wskazując na moją Alfę mówi"patrzcie jaka ładna!"
echhh ależ to łechce moje ego xD

Hej, Alces1 powiedz jak masz przyciemnione u SB szyby, jaki stopien zaciemnienia na tyl i jaki na przód ?? Nie czepiaja sie za przód na stacji diagnostycznej jak i misiaki >>?? Chcialbym, zrobic u siebie tył na 95% a przód 50% czy to nie za dużo??

Mnie się czepiali aż wreszcie oderwałem. Pamiętaj, że wtedy masz furę niedopuszczoną do ruchu drogowego więc jakiś bardziej dokładny ubezpieczyciel może w razie "w" nie wypłacić Ci odszkodowania albo ściągać regres z Ciebie bo samochodem poruszałeś się nielegalnie. Ja już się w to nie bawię przez właśnie takie coś, tak jak i w HIDy :) Alces super autko, fajnie wygląda.

Wszystkie szyby przyciemnione mam taką samą folią, ale nie wiem jaki to procent, w każdym bądź razie wybrałem najjaśniejszą folię.
Póki co nie mam z tym problemów, a dwie kontrole policyjne już mnie spotkały.
Pozdrawiam.
- Rafał

hehe to by przeciez znaczylo, ze masz budzet na poszukiwanie nowych
Szybko poszło, bo już jest komplet z przeznaczeniem na zimę, ale... opon nie zakładam, bo kto wie;P
No i zaskoczenia nie będzie, zastanawiałem się nad półksiężycami 18", ale póki co nie mam takiego kompletu, więc alternatywnie pozostałem przy takiej samej feldze, ale tym razem jaśniejszy odcień grafitu:)
IMG_20180428_115419.jpg
No i jeszcze taka "niedzielna fotka" kalkulatorem.
IMG_20180429_133532.jpg
IMG_20180429_141101.jpg
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót