• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] AR 159 TI alcesa

Super TI. Zapewne kiedyś nadejdzie ten smutny dzień i będziesz się musiał... ewentualnie chciał...w co wątpię,rozstać ze swoją Alfą a wówczas jestem pierwszy by ją kupić. Pozdrawiam

Z czasem seryjna kierownica TI to za mało, więc jest nowa, która powstała na bazie oryginalnej TI, oprócz tego odnowiłem gałkę zmiany biegów
Ubiegłeś mnie:) właśnie taką samą chciałem zrobić, też z paskiem na godzinie 12:), ale u mnie dopiero w kwietniu takie mody bedą jak będzie gotówka:)

Ubiegłeś mnie:) właśnie taką samą chciałem zrobić, też z paskiem na godzinie 12:), ale u mnie dopiero w kwietniu takie mody bedą jak będzie gotówka:)

MikeDraven zaczekaj jeszcze chwileczkę jak zobaczysz środek po modach...wówczas będzie WOW miałem tą przyjemność poznać nieco plany Tego Pana.

Ostatnia edycja:
Kolega [MENTION=248]alces1[/MENTION] jest wręcz prekursorem modów w 159 więc na pewno będzie super:) U mnie też już czeka pare zmian na cieplejsze dni:) Pierwsza to program u Cinka, dpf i egr out:), to już w przyszłym tygodniu:)

Ostatnia edycja:
Rafał a progi masz od czego?

Zewnętrzne.Dzięki

Przyszła kolej na dokończenie wnętrza.
IMG_20180325_135756.jpg
IMG_20180325_135804.jpg
IMG_20180325_135814.jpg
IMG_20180325_182818.jpg
IMG_20180325_135824.jpg
Zdecydowałem się na folię o nazwie "czerwony chrom mat".
Jestem zadowolony, chociaż czerwień mogłaby być bardziej ognista.
Przy okazji, mam na sprzedaż oryginalną kierownicę TI.
Pozdrawiam.
- Rafał

Te czerwone wstawki fajnie ożywiają wnętrze.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Tutaj z tym czerwono/różowym strzeliłeś se w kolano, poza tą zmianą cała reszta super.

Odważnie... ale wydaje mi się że akurat do tej konkretnie Belli będzie to pasować. Pozdrawiam

Mam tylko nadzieję, że to aparat nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów.
Zrobiło się trochę za dużo czerwonego. Dołączam się do tych co twierdzą, że listwy lepiej zostawć.

Na montaż różowych dekorów nigdy bym się nie zdobył :D
Kolor jest czerwony, wpadający w malinowy, jak pisałem jest to folia chrom/mat, dlatego aparat w telefonie komórkowym średnio sobie z tym poradził tym bardziej, że była mocna ekspozycja słoneczna.
Czy to był strzał w kolano? Uważam, że nie, tym bardziej, że wielu samochodach spotyka się kontrastujące wstawki i nie mówię tutaj o obcych markach. Plusem tej zmiany jest to, że w ciągu 10 minut można wrócić do fabrycznego stanu, albo pokusić się o jeszcze inny kolor.
Mnie się podoba i póki co zostaje :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Plusem tej zmiany jest to, że w ciągu 10 minut można wrócić do fabrycznego stanu, albo pokusić się o jeszcze inny kolor.

I to jest wg mnie jedyny plus ;)
159 ma na tyle przemyslane i dopracowane wnetrze, ze na prawde trudno cos w nim poprawic.
Czerwone wstawki nie sa wg mnie nieco zbyt nachalne, ale tak, jak juz ktos napisal, calos nadal wyglada ekstra :)

Amortyzatory
Powrót