FilipoInzhagi
Użytkownik
Super TI. Zapewne kiedyś nadejdzie ten smutny dzień i będziesz się musiał... ewentualnie chciał...w co wątpię,rozstać ze swoją Alfą a wówczas jestem pierwszy by ją kupić. Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ubiegłeś mnieZ czasem seryjna kierownica TI to za mało, więc jest nowa, która powstała na bazie oryginalnej TI, oprócz tego odnowiłem gałkę zmiany biegów
Ubiegłeś mniewłaśnie taką samą chciałem zrobić, też z paskiem na godzinie 12
, ale u mnie dopiero w kwietniu takie mody bedą jak będzie gotówka
![]()
Tak, motylek z brery, a scudetto z 159, przy czym usunąłem z niego kratki, a poziome listwy okleiłem czarną folią 3M.Tam u Ciebie ten motylek jest od brery. A serce masz od 159?
Jeśli pytasz o zewnętrzne to ori TI, a jeśli chodzi o wewnętrzne to wymieniłem je na te z podświetlanym napisem Alfa Romeo.Rafał a progi masz od czego?
Tutaj z tym czerwono/różowym strzeliłeś se w kolano, poza tą zmianą cała reszta super.
Plusem tej zmiany jest to, że w ciągu 10 minut można wrócić do fabrycznego stanu, albo pokusić się o jeszcze inny kolor.