• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] AR 159 TI alcesa

Ooo nice Laskowa otwarła wreszcie wyciągi :) dzięki za info :) zacna alfa, pozdrawiam :)

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka

Sprzedam swoją dokładkę przedniego zderzaka.
Cena: 120zł (nowa 155zł), stan idealny, przystosowana do montażu w 159, ale tego co widziałem, to pasuje również do 156, GT, 147.
IMG_20170603_191731.jpgIMG_20170603_191558.jpgIMAG3177.jpg
Pozdrawiam.
- Rafał

Pierwsze przymiarki nowej dokładki zderzaka.
IMG_20180212_203849.jpg
Pozdrawiam.
- Rafał

Ostatnia edycja:
Maxton ? jakie wrażenia na żywo w odniesieniu do cupry ?

Maxton ? jakie wrażenia na żywo w odniesieniu do cupry ?
Nie, to nie jest Maxton.
Dokładka pasuje idealnie, bez żadnych przerobek, wykonana z ABSu.
Wizualnie nie ma porównania do tej z cupry.
Jestem tysiąc razy bardziej zadowolony.
Na zdjęciu to tylko przymiarka, ale jest już zamontowana i prezentuje się okazale. Muszę zrobic fotkę na zewnątrz.
Pozdrawiam.
Rafał

Rzeczywiście - ładniejsza i bardziej dyskretna.

W takim razie niecierpliwie czekam na fotorelację. Zdradzisz co to za dokładka, czy to tajemnica :D ?

Sęk w tym, że nie wiem co to za wynalazek, oznaczenia starte, ale solidne wykonanie z ABSu.
Sporo mnie kosztowała, ale efekt przerósł moje oczekiwania.
Pozdrawiam.
Rafał

Rafał zrób zdjęcie z przodu .

cześć - mam na imię pogoda
pozwalam :-)

A nie mogłeś podjechać i zza płota zrobić foty tej dokładki zderzaka alcesa ?

Jakieś tam lepsze fotki z tą dokładką.

IMG_20180310_124343.jpg
IMG_20180310_124350.jpg
IMG_20180310_124529.jpg

Muszę jeszcze poprawić jej mocowanie, bo chyba za bardzo ją dociągnąłem i przez to z boku nie leży zupełnie idealnie.

Z czasem seryjna kierownica TI to za mało, więc jest nowa, która powstała na bazie oryginalnej TI, oprócz tego odnowiłem gałkę zmiany biegów.

IMG_20180310_124755.jpg

Pozdrawiam.
- Rafał

Super kiera ,sam będę robił ze spaszczonym dołem. Robiłeś ją w firmie Wrap&Tune Factory?

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Kiedyś na grupie facebookowej ktoś wrzucił podobny mod(kierownica spłaszczona u dołu), tyle że w jasnym wnętrzu i Alfatexie. Trochę się to wszystko gryzło i nie pasowało do całości... Ale z ręką na sercu przy Twojej konfiguracji wnętrza wygląda i komponuje się perfekcyjnie. Czerwona nić i punkt "zero" świetnie grają z obwódkami zegarów i przeszyciami na fotelach :D Jest siła pełną gębą :D Pomysł i wykonanie ze znakiem "Q" ;) Pozdrawiam Paweł

Amortyzatory
Powrót