pafka
Nowy
Rewelacyjnie na tym letnim setupie się prezentuje - miazga 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie, bo nie będzie się do czego przyczepićRafał, pokazałem Twoją alfe żonie a ona: Felgi-wypas ale te żółte naklejki
Musimy coś z tym zrobić !!!
Tak jak pisałem Ci na prv, to są halogeny LED dedykowane do jakiegoś Renaulta, ale bez większych kłopotów podchodzą do 159, trzeba tylko pobawić się elektroniką żeby podłączyć je jako DLR. Poza tym nie pasują wtyczki od halogenów które są oryginalne w 159.Co to za dzienne masz? Masz fotke z bliska tych dziennych?
DziękiRafał, te felgi w tym kolorze to na prawdę świetny wybór do białej 159!
Jeżeli chodzi o dodatki, typu dokładka zderzaka, to nigdy mi się specjalnie nie podobały, ale u Ciebie aż tak nie rażą
Czyżbyś miał podobny plan?No toś pojechał z tą włoską naklejką... Chyba telepatycznie się zgadalismy

Kupując 2.0 liczyłem się z tym, że zużycie spalania znacznie (tzn 0,5-1,0L) wzrośnie względem poprzedniczki, czyli 159 1.9 16V. Obserwując wskazania komputera pokładowego byłem nawet o tym przekonany, ale jak niewierny Tomasz jak nie zobaczę to nie uwierzęDlatego sprawdziłem spalanie spod dystrybutora. Między tankowaniami przejechałem 930km, trasy były różne, trochę miasto, niewiele autostrady, sporo tras, które wymagają klasycznego wyprzedzania, Spalanie wyszło: 6,44l/100km, przy czym całą trasa pokonana już na kołach 19".
Uważam, że jak na masę i moc samochodu to całkiem przyzwoity wynik.
Pozdrawiam.
- Rafał
Jestem pozytywnie zaskoczony tym wynikiemPrzyzwoity? Wyśmienity wręcz!
Dzięki Szewi za uznanie. Co do dokładki zderzaka, to wąsy wracają do łaskfelgi super - klasyka chyba najladniejsze do tego modelu i fajnie kontrastuja
ta dokladka z Cupry z przodu (w przeciwienstwie do tej ms design z tylu, ktora jest mega) jest wg mnie lekko dyskusyjna - troche jak wąsy/broda
Nie myślałeś żeby ja zrobić w kol nadwozia?
Nie czepiają się szyb?
Ogólnie wersja bardzo ciekawa i zindywidualizowana, fajnie że Ci się chce i masz przy tym duzo radości - to widać.
pozdrawiam.
Delikatnie to określiłeśObraź się nie obraź, ale z tymi pożółkłymi foliami na progach wygląda jak spocona laska pod pachami. Zmień to
Przyzwoity? Wyśmienity wręcz! Moja w trybie mieszanym łyka 9-10 litrów na setkę, ale nie powiem żebym jeździł nią wybitnie rekreacyjnie, bo nie po to szukałem takiej wersji.
Widziałem, że przewijał się temat naklejek na tylnych drzwiach i błotnikach - ma ktoś na nie jakąś radę? Albo żeby pozbawić ich tego zżółknięcia albo (najlepiej) pozbyć się ich generalnie?
Delikatnie to określiłeś
Oczywiście, że zmienię, ale potrzebuję odpowiedniej temperatury żeby zrobić to dokładnie. Folię już mam, czekam na sprzyjające warunki.
Pozdrawiam.
- Rafał
Jestem pozytywnie zaskoczony tym wynikiem
Dzięki Szewi za uznanie. Co do dokładki zderzaka, to wąsy wracają do łaskA tak poważnie, to nie mogę powiedzieć, żebym był z niej zadowolony w 100%, ale póki nie znajdę czegoś co będzie mnie całkiem satysfakcjonować, dokładka zostanie. Owszem, myślałem o jej polakierowaniu, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Zazwyczaj tego typu dokładki są w kolorze czarnym, poza tym ogólnie moja 159 bazuje na kontrastach kolorystycznych, dlatego postanowiłem pozostawić ją czarną.
Pozdrawiam.
- Rafał