Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Allegro.plSuper motyw koniczynki na zacisku. Skąd dorwałeś naklejkę, możesz zdradzić?
Sam wiesz ile ta ramka ma już latkupisz kupisz ...
trzeba tylko chcieć ;-)
kurde - kiedy to było
ale ten czas leci
- - - Updated - - -
albo kup nowa ramke a listwe tylko zamien
a mielismy taka szybka akcjeCzy dawniej można było zamowić ramkę z nick'iem z forum?
Jeśli można powrócę do teraźniejszości. Mam pytanie, a w zasadzie dwa. Pierwsze, co to za dokładka, jakiś link może? I pytanie drugie. Może autor wątku albo któryś z kolegów orientuje się jaka jest różnica w lakierach AR159 biacno polare i bianco ghiaccio. Chodzi mi czy przy pastelowy (ghiaccio) ta dokładka zderzaka będzie prezentowała się równie dobrze. Przy okazji wrzutki zdjęć, proszę o kilka fotek frontu auta. Pzdr Tomek.Powoli, powoli, ale do przodu.
Odświeżone brembo, zamontowane koła letnie oraz dokładka przedniego zderzaka. Zdjęcia garażowe, ale po umyciu samochodu wrzucę fotki całości
Pokaż załącznik 224322Pokaż załącznik 224323Pokaż załącznik 224324
Pozdrawiam.
- Rafał
Dokładka to Seat Leon Cupra R.Jeśli można powrócę do teraźniejszości. Mam pytanie, a w zasadzie dwa. Pierwsze, co to za dokładka, jakiś link może? I pytanie drugie. Może autor wątku albo któryś z kolegów orientuje się jaka jest różnica w lakierach AR159 biacno polare i bianco ghiaccio. Chodzi mi czy przy pastelowy (ghiaccio) ta dokładka zderzaka będzie prezentowała się równie dobrze. Przy okazji wrzutki zdjęć, proszę o kilka fotek frontu auta. Pzdr Tomek.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Alfa już na letnim setupie, ale niestety folia jeszcze nie wymieniona, czekam na wyższą temperaturę.
Moim zdaniem wygląda teraz tak jak powinna, kolor felg dobrany idealnie do białego lakieru
Pokaż załącznik 225031Pokaż załącznik 225032Pokaż załącznik 225033Pokaż załącznik 225034
Ktoś prosił o zdjęcie z dokładką zderzaka z przodu, więc też i takie zamieszczam.
Pozdrawiam.
- Rafał