marco_radik
Użytkownik
O co może chodzić z parametrem chwilowego spalania, różnice są ogromne, na zegarach np 12L a w apce 7. Wymaga to jakiejś kalibracji?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Hej.Dawno nic nie aktualizowałem w temacie, natomiast wrzucam info dla osób, które nadal korzystają z aplikacji.
Od jakiegoś czasu aplikacja, ma również funkcjonalność uploadowania logów zebranych podczas podróży do google drive (trzeba udzielić zgody w aplikacji), do chmury można również wysłać backup konfiguracji. Te logi można potem przeglądać w dedykowanej aplikacji która jest w sieci pod adresem https://my-giulia.com/
Na głownej stronie projektu jest overview (2 yt video) jak działa rozwiązanie. Log-analyzer ma kilka unikalnych funkcjonalości, jak filtrowanie logów na podstawie jakiegoś sygnału wejściowego, np: wyfiltruj mi wszystkie sygnały gdzie pedał przyśpieszenia jest powyżej 70%...
Zachęcam do korzystania![]()
Aplikacja My Giulia już działa!!!!Hej.
Możesz mi pomóc z aplikacją i jej nieczytaniem złącza OBD?
Jak zrobiłeś ,że masz AA po całej szerokości ekranu?Aplikacja w wersji językowej -polski. Nowy interfejs graficzny. Tylko pogratulować autorowi.
Wszystkie PIDy, które domyślnie obserwujesz w aplikacji podczas sesji trafiają do loga - mygiulia to defacto data logger))Korzystam od dawna. Super apka. Usiłowałem robić logi i nie mogę rozgryźć w którym menu ustawia się PIDy pod robienie loga?
@Dayd_4 - no właśnie -jak zrobiłeś ,że masz AA po całej szerokości ekranu?Jak zrobiłeś ,że masz AA po całej szerokości ekranu?