No tu akurat sie zgodze... Moze jednak bedzie inaczej ?Zapłacić 10k za navi i 2k za mirroring żeby wyświetlać Google maps - strasznie mądrze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No tu akurat sie zgodze... Moze jednak bedzie inaczej ?Zapłacić 10k za navi i 2k za mirroring żeby wyświetlać Google maps - strasznie mądrze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To juz jest jakis czas. I z tego nie wynika chyba koniecznosc kupna duzej nawigacji dk androida ?Będzie tak:
![]()
Ktoś coś już wie?
Nadal nic... A z innej beczki. Pytanie do posiadaczy android auto w innym samochodzie. Wyczytalem, ze to tylko po kablu dziala. I moje pytanie - auto pewnie ma w usb slaby prąd, jak odpale mapy, janosika , audioteke i kilka w tle - to czy nie bedzie sie telefon rozladowywal pomimo kabla ?? Bo teraz gdy probuje w kilku autach awaryjnie ladowac kablem usb to jedynie troche to spowalnia rozładowywanie. Tylko szybka ładowarka daje tutaj radę.Ktoś coś już wie?
Co to ???? Androida masz ? Wiecej info proszę...
Na mgle to tylko noga z gazu... Mnie tam nigdy przeciwmgielne nie przekonały , mgłę nie ma mocnych, a te lampy to chyba glownie służą jako element designerski pozwalający na wieksza roznorodnosc projektowMiałem okazję jechać we mgle, mijania w zupełności radzą sobie dobrze. Trochę to dziwne ale pewnie chodzi o budowę lamp. Dlaczego w diesel zrobili a w benzynie nie, nie wiem.
To wrecz niewiarygodne. Fabie itd mają full, w FCA Jeep ma np nowy compass, a tu... Premium, premiera przesuwana latami i nic... Powonni chociaż obiecac upgrade jak wejdzie. ja juz poltora miesiaca sie wstrzymuje z zamawianiem, bo w cenniku juz jest i liczylem ze zaraz bedzie mozna. Po co wrzucaja do cennika jak zamowic nie mozna ??? Musze miec auto marzec , kwiecien max, wiec chyba bez bede bral. Ale szlag trafia czlowieka, pewnie sporo ludzi kupi inne auto po prostu...
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka