Android Auto

Będzie tak:
289.jpg

Ktoś coś już wie?

Przesunięte zamówienia Androida na koniec października... Mus to Navi 8.8. Podobno w przyszłym roku ma być do 6.5 i do zwykłego radia. Tyle wiem, bo czekałem na zamówienie tego, ale teraz to się zastanawiam czy jest na co czekać. Bo nie ma gwarancji, że koniec października będzie dotrzymany.

Ktoś coś już wie?
Nadal nic... A z innej beczki. Pytanie do posiadaczy android auto w innym samochodzie. Wyczytalem, ze to tylko po kablu dziala. I moje pytanie - auto pewnie ma w usb slaby prąd, jak odpale mapy, janosika , audioteke i kilka w tle - to czy nie bedzie sie telefon rozladowywal pomimo kabla ?? Bo teraz gdy probuje w kilku autach awaryjnie ladowac kablem usb to jedynie troche to spowalnia rozładowywanie. Tylko szybka ładowarka daje tutaj radę.

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

W ostatniej wersji Android Auto działa również bezprzewodowo.
Co nie znaczy, ze tak bedzie w Alfie działał.

Założyłem sprzęt z Android auto do Mito, ale nie mogę przetestować, bo nie mam telefonu z Android minimum 5 :(. W środę przetestuję.

Mam w telefonie najnowszą wersję Android auto.
Program w telefonie uruchamia się, gdy połączy się z zestawem multimedialnym przez Bluetooth. W zestawie multimedialnym Android auto mogę uruchomić dopiero, gdy połączę telefon przez USB.

Ciekawy jestem czy będzie możliwości dołożenia jak już wyjdzie do naszych Giulii czy to Android czy Car Play Apple? Ile taki klocek by kosztował i ciekawe czy jego montaż jest na zasadzie Plug&play ? Z chęcią coś takiego bym zainstalował w późniejszymi czasie nawet za te 2tys. To rozwiązałoby sprawę kiepskiej nawigacji i wielu fajnych funkcji które mamy w komórkach

Gdyby można było elegancko zamontowac Androida w Stelvio, to będzie bajka. Tego mi najbardziej brakuje, usług online na głównym ekranie. Jak będzie można to puścić przez smarta, to będzie bajka. Co jak co, ale to chyba najwiesza wada Alfy, bo w tej cenie brak online lub sparowania androida, to poziom z okolic 2013 r.

To wrecz niewiarygodne. Fabie itd mają full, w FCA Jeep ma np nowy compass, a tu... Premium, premiera przesuwana latami i nic... Powonni chociaż obiecac upgrade jak wejdzie. ja juz poltora miesiaca sie wstrzymuje z zamawianiem, bo w cenniku juz jest i liczylem ze zaraz bedzie mozna. Po co wrzucaja do cennika jak zamowic nie mozna ??? Musze miec auto marzec , kwiecien max, wiec chyba bez bede bral. Ale szlag trafia czlowieka, pewnie sporo ludzi kupi inne auto po prostu...

Oni ogólnie mieszają w tym cenniki i konfig. Wersje FE miały mieć niby martwe pole w lusterku, a jak przyszło do zamówień, to kicha. No chyba, ze ktoś dostał FE z martwym polem?
A już najbardziej komiczne było tłumaczenie, dlaczego najbogatsza wersja (czyli FE 280 KM), nie ma świateł przeciwmgłowych :)))) Mi mówili, że niby robili jakieś testy i że nie potrzebuje, za to diesle mają.
Nawet na fotach sie zapowiada, że wersje QV nie będzie ich miała nawet w opcji.
Idą pierwsze mgły, zobaczymy jak sobie Stelvio poradzi bez przednich przeciwmgłowych :)

Miałem okazję jechać we mgle, mijania w zupełności radzą sobie dobrze. Trochę to dziwne ale pewnie chodzi o budowę lamp. Dlaczego w diesel zrobili a w benzynie nie, nie wiem.

Miałem okazję jechać we mgle, mijania w zupełności radzą sobie dobrze. Trochę to dziwne ale pewnie chodzi o budowę lamp. Dlaczego w diesel zrobili a w benzynie nie, nie wiem.
Na mgle to tylko noga z gazu... Mnie tam nigdy przeciwmgielne nie przekonały , mgłę nie ma mocnych, a te lampy to chyba glownie służą jako element designerski pozwalający na wieksza roznorodnosc projektow

To wrecz niewiarygodne. Fabie itd mają full, w FCA Jeep ma np nowy compass, a tu... Premium, premiera przesuwana latami i nic... Powonni chociaż obiecac upgrade jak wejdzie. ja juz poltora miesiaca sie wstrzymuje z zamawianiem, bo w cenniku juz jest i liczylem ze zaraz bedzie mozna. Po co wrzucaja do cennika jak zamowic nie mozna ??? Musze miec auto marzec , kwiecien max, wiec chyba bez bede bral. Ale szlag trafia czlowieka, pewnie sporo ludzi kupi inne auto po prostu...

to samo z Guilia,
w cenniku jest
a zamowic sie jeszcze nie da
wg FCA będzie mozna zamówić w grudniu, lub w styczniu

w

Amortyzatory
Powrót