drift-r
Aktywny
- Auto
- AR 147 1.6TS Distinctive 2001
No i policjanci jeszcze muszą udowodnić, że nie mieli nawiewu ustawionego powyżej 50% mocy 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ee, zatrzymać to i pewnie nawet 10 aut mogą - jaki to problem przejechać wiązką po wszystkich jadących z naprzeciwka a potem zawrócić, wyprzedzić pierwszego i zatrzymać cały peleton.Pytanie czy takie wideo jak w tym filmiku z tvn, gdzie w kadrze jest kilka aut jednocześnie, będzie miało jakąkolwiek moc dowodową..
Miałem okazję zobaczyć jak się zwija ta policyjna 159, startowali za gościem w Lublinie na JP II lewym skrajnym pasem, ja stałem na prawym między nami jeden pas zajęty autami, poszli na bogato bo gościu przeleciał przez rondo im przed nosem na czerwonym, mając okazje nie omieszkałem zobaczyć jak moje wozidło wypada w stosunku do ich 159 i poszedłem 3 pierwsze biegi równo z nimi potem puściłem niech gonią gościa ja tam wole z nimi nie mieć okazji obcowaći powiem szczerze że mimo masy ta 159 naprawdę nieźle się napędza z miejsca. Jak mijałem jak już stali na bombach oczywiście full przepisowo mundurowy z uśmiechem na ustach znacząco pogroził mi palcem
![]()
zawsze mozesz sie sprobowac od 0-50u mnie na komendzie co prawda nie mają 159'ki ale za to mają Forda Mondeo 2.5 czyli 220KM i przyznam że od kiedy kupiłem V6 to za każdym razem jak ich widzę to mam ochotę się spróbowaća nóż wezmą to za żart
![]()
zawsze mozesz sie sprobowac od 0-50i nie beda mogli dac mandatu za predkosc w razie czego;p
a za to też grozi 5 stówekart. 86 § 1: spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym
zawsze mozesz sie sprobowac od 0-50i nie beda mogli dac mandatu za predkosc w razie czego;p
nom ja tez policje normalnie wyprzedzama potem powoli zwiekszam dystans do nich
![]()
a oni powinni sami sobie wypisac mandat bo jadac 30 stwarzaja zagrozenie
a dalej tak chamsko policja stoi za zakretem przy wjedzie do lubaczowa od oleszyc?
brata tam kiedys zlapali ale go puscil bez mandatu
ja kiedys na tym mostku przed stadionem wyprzedzalem i ktos w mundurze mierzyl w moja strone ale to tylko straznik graniczny![]()
nom ja tez policje normalnie wyprzedzama potem powoli zwiekszam dystans do nich
![]()
a oni powinni sami sobie wypisac mandat bo jadac 30 stwarzaja zagrozenie
a dalej tak chamsko policja stoi za zakretem przy wjedzie do lubaczowa od oleszyc?
brata tam kiedys zlapali ale go puscil bez mandatu
ja kiedys na tym mostku przed stadionem wyprzedzalem i ktos w mundurze mierzyl w moja strone ale to tylko straznik graniczny![]()
ps. macie jeszcze mafie w pruszkowie czy wszyscy siedza?
Napisał GrzesiekK. Miałem okazję zobaczyć jak się zwija ta policyjna 159, startowali za gościem w Lublinie na JP II lewym skrajnym pasem, ja stałem na prawym między nami jeden pas zajęty autami, poszli na bogato bo gościu przeleciał przez rondo im przed nosem na czerwonym, mając okazje nie omieszkałem zobaczyć jak moje wozidło wypada w stosunku do ich 159 i poszedłem 3 pierwsze biegi równo z nimi potem puściłem niech gonią gościa ja tam wole z nimi nie mieć okazji obcować i powiem szczerze że mimo masy ta 159 naprawdę nieźle się napędza z miejsca. Jak mijałem jak już stali na bombach oczywiście full przepisowo mundurowy z uśmiechem na ustach znacząco pogroził mi palcem Heh, odważnie poszedłeś, bo jak do trójki, to mogłeś przetestować ich tylną kamerkę ("pilot" mógł Cię obfotografować już po odpuszczeniu gazu) i zarobić komplet punktów (nie znam Lublina - ale 120-130@50 kmh?)
u nas nie było Mafii z tego co pamiętamsą tylko popaprańce z "manhatanu" (łepki 10-25lat) co się uważają za królów Lubaczowa
![]()
Wiesz, jakoś średnio się ich boję ;] inna sprawa że chyba wszystkich którzy jeżdżą po Lublinie i okolicach w autach z wideorejestratorami znam już dosyć dobrze ;] fakt że słono to kosztowało ale już przynajmniej człowiek wie na co z którym może sobie pozwolić. Wstyd się przyznać ale przez ostatnie 4lata jazdy służbowym autem zgarnąłem ponad 70pkt karnych łącznie więc był czas aby różne nieoznakowane auta obejrzeć od środka ;] w szczycie brakowało 2pkt do utraty prawka ;/ dziwna sprawa że nigdy nie naciąłem się prywatnym autem nigdzie, a wolniej niż służbówką nie jeżdżę na pewno ;]
jakos musza sie "wykazac" wiec prowokuja
nom ale z predkoscia patrolowa to powinni po osiedlach jezdzic itd a nie np.po glownej drodze
nom mieli sie juz nie chowac po krzakach a nadal to robia
przed radomiem policjant z motorem sie chowa i tylko reka z radarem wystaje z krzakow
a oznakowane radiowozy z kamerami sa dobrym pomyslem
bo faktycznie moga wplynac na bezpieczenstwo
a jak ktos przy nich swiadomie lamie przepisy to mi go nie szkoda jak dostanie mandat
ps. macie jeszcze mafie w pruszkowie czy wszyscy siedza?
Wstyd się przyznać ale przez ostatnie 4lata jazdy służbowym autem zgarnąłem ponad 70pkt karnych łącznie więc był czas aby różne nieoznakowane auta obejrzeć od środka ;] w szczycie brakowało 2pkt do utraty prawka ;/ dziwna sprawa że nigdy nie naciąłem się prywatnym autem nigdzie, a wolniej niż służbówką nie jeżdżę na pewno ;]
Poczekajmy na droższe inwestycje w przeguby/półosiePrzez to krojenie kosztów w policji, to jeszcze komuś krzywdę zrobią na drodze.
http://www.tvn24.pl/-1,1694503,0,1,gdyby-sie-nie-zatrzymali--odpadlyby-kola,wiadomosc.html