Alfy w policji ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Wreszcie policja dokonała dobrego wyboru, bo już patrzeć nie mogę na te pancerwagony

Byyyyyyyyło........

Ahhh... te komentarze "I pomyśleć że kiedyś Policja w Polsce miała porządne VW Passaty, VW Vento, VW Transportery i budziła respekt na ulicach. A teraz? Kia Cee'd, Fiat Ducato, Alfa Romeo ... co to jest ? kpina z motoryzacji?"

Ahhh... te komentarze "I pomyśleć że kiedyś Policja w Polsce miała porządne VW Passaty, VW Vento, VW Transportery i budziła respekt na ulicach. A teraz? Kia Cee'd, Fiat Ducato, Alfa Romeo ... co to jest ? kpina z motoryzacji?"

To też dałem odpowiedni komentarz niżej :)

a wiecie że na mazurach mają oznakowane lancie ??

Wiemy;) 1.9 Twinturbo MultiJet, 190 KM, 7,9s do setki, V max 224 km/h, masakra... plus kamery z przodu i z tyłu, które oprócz prędkości wyłapują niezapięte pasy, przejechanie na czerwonym, gadanie przez telefon, brak świateł...

za pozdrowienie takiej policyjnej alfy mandacik bedzie. za mryganie swiatlami :o

trzeba by zlapac kontakt z tymi gliniarzami kierowcami, beda miarodajnymi zrodlami opinii o sprawowaniu sie Alf!!!

mam nadzieje ze nigdy nie zawioda w poscigach!;)

a tak w ogole alfa w linku od zieloo007 ma kierownice po prawej stronie;)

Ostatnia edycja:
moze jednak trzeba do Policji isc pracowac :)
Jakby mi dali taka 159 to nawet niechcialbym z samochodu wysiadac aby manadaty wypisywac...no chyba, ze po to zeby sobie alfe poogladac z zewnatrz :rolleyes:

ja bym sobie ja od czasu do czasu ladnie poprzeganial na sluzbie;))))

Dla Alfy to idealna praca. Legalnie może jeździć z prędkościami do jakich została stworzona :)

Panowie podbno na jesień policja ma dostać 159-tki tak więc trzeba lukać kiedy komendy oddadzą alfy na patrole...[ może jakieś fotki się uda cyknąć..:P ]z tego co wiem to radiowozy mają być oznakowane i nie....

Ostatnia edycja:
U nas jeszcze jezdza dwie Insignie 'po cywilnemu' i nagrywaja tych co poruszaja sie z ułańską fantazją... bądź tez tych zupełnie bez wyobraźni ;) Jedna ma pod maska V6... ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót