andrzej1980
Aktywny
Tak gdyby ten budynek potrafił się przemieszczać i wlepiać mandaty za przekroczenie prędkości zaraz by wyglądał jak nowy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
już jezdzą, widziałem jedną pod Bydgoszczą
Ciekawi mnie jak będą się im sprawować.
Policyjni logistycy zażądali, by zimowe opony były zakładane na stalowe, niealuminiowe felgi. Alfa Romeo, która wygrała przetarg, nie produkuje do modelu 159 stalowych felg, więc za pomocą tzw. pierścieni dystansujących dobrano felgi od citroena.....
dy policjanci zaczęli przeprowadzać próby, okazało się, że gdy w aucie siedzą trzy osoby, opony obcierają o nadkola. Dlatego je usunęli. Innym ubocznym efektem zastosowania stalowych felg są wystające poza obrys karoserii opony – o 53 milimetry.
Ostatnio słyszałem, że przy kierowcy i dwóch pasażerach opony ocierają się o nadkola podczas jazdy. Podobno, gdy w aucie jest tylko dwóch miśków problemu nie ma.
Z ciekawości zadzwoniłem sobie wczoraj do ADF Auto i spytałem o stalówki do 159. Okazuje się, że są w stanie sprowadzić mi komplet w ciągu 4 dni roboczych. Cena 450 zł z hakiem za sztukę. Pytanie tylko od czego są te felgi.![]()
Pytanie tylko od czego są te felgi.![]()