• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
prezes mądrze prawi;) szukajcie czegoś na uboczu ale z fajnym klimatem..

w koszalinie sie utarło że z chłopakami z włoskie.org spotykamy się na dużej stacji nieopodal centrum miasta. w zime ciepło, jest kawa itd. na początku miałobyć to miejsce tymczasowe ale tak zostało i nikt nie narzeka.

ciao Słupszczanie! Z dalekiego Wrocławia chciałam donieść rodakom na Pomorzu, że aby mojej Alfie nie było smutno, zabrałam ją na spotkanie wrocławskich alfaholików - dziś było 20 aut! WOW. Mam nadzieję, że w Słupsku kiedyś też się tak uda ;D
Możliwe, że będę w Słupsku pod koniec miesiąca, jak zahaczę o niedzielę, to na bank się stawię!

Ja tez się zapisuję na niedzielę

Sądze że nie będzie łatwo znależć takie miejsce w słupsku, parking castoramy jest prawie miejscem idealnym ale latem,po zamknięciu malo osób przypadkowych dużo wolnego miejsca na nasze ukochane pojazdy gdy zacznie robić sie zimno przydałby sie ciepły kąt i ta chociaż kawa byle gorąca i nie droga. Tak sobie myśle że może BP na poznańskiej, blisko salonu najlepszej marki na świecie, jest bar i całkiem spory parking. Opcja jeszcze do przedyskutowania na najbliższym spocie.

W niedzielę jest chrzest mojego chrześniaka, ale postaram się przyjechać.

Marka to mogę się zgodzić że najlepsza na świecie, ale ten salon to o kant dupy :)

Ja myślę że tym razem dobrym miejscem byłby jednak ten ratusz...
Ale jak uważacie...

Co do Pl. Zwycięstwa to juz wypowiedziałem swoje zdanie i nadal je podtrzymuję. A co do okresu, w którym zwykle panują mniej przyjazne warunki atmosferyczne to już sygnalizowałem, a teraz mogę powiedzieć (chyba napisać), że rozmowy trwają. Być może będziemy mogli korzystać z pomieszczeń Automobilklubu Słupskiego. Może luksusem tam nie wieje ale wyprodukowanie kawy lub herbaty możliwe. Na razie trzeba się wstrzymać, bo od ostatniego zebrania AS zorganizowanego przeze mnie w 2008 r. chyba tam nic się nie działo ale myślę, że kierunek jest właściwy.
Prezes-tk

a może 3 stawki? tam jest taki parking- tzn ul: Arciszewskiego w strone Krępy (dla tych co nie kojarzą miejsca) co wy na to?

Mnie to wsio ryba, byle by było miejsce!

3 stawki są przyjemnym miejscem, tyle, że wieczorami, zwłaszcza przy ładnej pogodzie można się nadziać na grillujące, mało przyjemne towarzystwo. Ale nie będę się wymądrzał, bo jest taka ewentualność, że w tym czasie, w którym mielibyśmy się spotkać, będę zajęty. Będę śledził więc forum i jak tylko będę miał chwilę, przyjadę na miejsce, które wyznaczycie.

Panowie a co byście powiedzieli na parking biedronki na ulicy kołłątaja?
Tam zawsze jest dużo miejsca... Bo ja nie wiem za bardzo jak dojechać na te 3 stawki...

Prezes ma rację, wieczorami mało przyjemne typy się tam kręcą.

to mozna wiedzieć czy i gdzie spotkanie?

no to za tydzień wtedy coś wymyślimy bo w tym tygodniu nie mogliśmy dojść do ładu jak i gdzie...

Byłem na Castoramie o 19.00, nikogo nie było.

Byłem na placu zwycięstwa też nikogo nie było, jechałem prosto z pracy w ubraniu roboczym i to drógim autem żeby chociaż liste odpisać a tu nic. Myśle że było za dużo propozycji, jedna konkretna sprawe załatwi,albo zostajemy pod castoramą albo szukać innego miejsca.

Amortyzatory
Powrót