• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mnie jak nic nie zatrzyma to też będę.

Bo to małe Ferrari było. I z Alfą też spokrewnione.
120 KM przy 760 kg. Przelicz, z jaką Alfą można porównać ten stosunek?

To będzie ktoś dzisiaj???? pisać żebym nie jechał na darmo.

MOTOFAN daleko nie masz,możesz sie przejechać. Zamieżam być.

Kolego gold1 odpisałem na Twój post w podanym temacie.

dzieki wielkie.. odpisalem ci tam jeszcze i wisze piwko za podjecie sie pomocy ! kiedy jakis zlocik sie szykuje ??? nie wiem czy pisalem ja aktualnie jestem z lęborka bywam w slupsku ale glownie wieksze ulice mniejszych nie znam az tak wiec jak by cos dacie jakies namiary gdzie i jak ? czy to jakies plenery ?

Dzięki wielkie, piwa nie pijam bo bebzon rośnie, wystarczy wirtualne :)

Jeśli chodzi o takie spotkania to mamy je w niedziele o 19.00. Dojazd do nas jest prosty bo na parkingu CASTORAMY. Spotkania mamy raczej co niedzielę, jednak nie zawsze, warto tutaj deklarować w tygodniu chęć przyjazdu żeby było wiadomo kto będzie.

napisalem tam jeszcze kilka objawow.. jak bedziesz mial chwile to wez looknij.
co do piwa to sie nalezy ! ale skoro nie pijasz to moze tez byc kiedys JD. ;p

na spotkanie musze wpasc nie mam w koncu daleko. tylko takie pytanie wpadacie tam z kobitkami czy to czysto meskie zloty bo nie wiem czy moge zarazic atmosfera kobite.

jezeli grupa jest spoko a widzac wypowiedzi zakladam ze jest, moze warto by zorganizowac jakis wiekszy zlot naglosnic w necie i zrobic jakies atrakcje...( ogniska, namioty, kawalek toru zeby sie poscigac 1/3 m, piwko, kielbaski, muzyczka, , itd... mozna by sciagnac jakas lokalna gazete, tv i pokazac ze nie tylko VW potrafi sie szybko zebrac na zlot, jak jest tor i wyscig mozna by sie zrzucic na nagrode bylo by ciekawie) znam dosc ciekawe miejsca na takie cos ???

mozna by skolowac jakies gadzety od sponsorow z logo alfa romeo, jakies np naklejki czlonkowskie na pamiątke .. kase z ich sprzedazy przeznaczyc na np chore dzieciaki.

co byscie powiedzieli zeby wybrac sie do wloch na zlot Alfy ?? planowalem wybrac sie w tym roku ponoc jest jakos w sierpniu czy wrzesniu.. wieksza grupa bylo by ciekawiej i wiadomo bezpieczniej bo wiadomo niunie moga splatac figla w trasie.

co wy na to???

mam tez ciekawy pomysl na zime.

Ostatnia edycja:
Panowie nie wiem czy dziś będę z uwagi na problem z rozrusznikiem, auto nie kręci, lub bardzo rzadko. Jednak to nie akumulator.
Postaram się być, ale w razie co uprzedzam o mojej nieobecności, żeby nie było.

Wiesz kolego wszystko można przedyskutować na spotkaniu...
Raczej wszyscy przyjeżdzają bez kobiet chociaż nie wiem dlaczego...
Co do dojazdu to wystarczy że dojedziesz do Potęgowa, a dalej możemy jechać razem to ze mną na pewno trafisz... :)

---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:04 ----------

Mnie dzisiaj też nie będzie panowie...
Do zobaczenia za tydzień!

mam jeden rozrusznik na chacie, wczesniej ganial w moim aucie wymienilem go na inny bo czasami mial ze nie odpalal od kopa i bylo slychac taki specyficzny dzwiek jak to sie dzieje w VW polo. mialem okazje zamontowac inny bo mialem duzo czesci do 156 z poprzedniej niuni wiec zmienilem. oceniajac go optycznie - to kolejna czesc ktora zmienilem na gorsza ;/

ALE Dziala nie bylo tak zebym go pilowal albo zeby i nie wystartowal za drugim razem.. bendix jest tam do przeczyszczenia ponoc.. mi sie z tym bawic nie chce a zmienilem go bo czasami glupio bylo jak przed znajomymi zamiast start to pierdzialo.

mam tez zatyczke dupska do zderzaka do 147 :) panel sterowania klimy do 156 i prog lewy gdyby ktos szukal da sie z niego cos jeszcze zrobic, ze wzgledu na to ze nie mialem go gdzie trzymac na zime znajomy prysnol go jakimis farbami wiec trzeba by go oczyscic maznac podkladem i gotowy :)

Ostatnia edycja:
mam tez zatyczke dupska do zderzaka do 147 :)

to przypadkiem nie jest zaślepka otoworu zderzaka w który wkręca się hak? być może pasowałby do 156 - wtedy chętnie bym to przygarnął:D

Ps. rozrusznik z powodzeniem można regenerować - osobiście bym regenerował niż szukał innego:)
Ps2. organizujecie spota za tydzień - być może będę miał wolny wieczór...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót