napisalem tam jeszcze kilka objawow.. jak bedziesz mial chwile to wez looknij.
co do piwa to sie nalezy ! ale skoro nie pijasz to moze tez byc kiedys JD. ;p
na spotkanie musze wpasc nie mam w koncu daleko. tylko takie pytanie wpadacie tam z kobitkami czy to czysto meskie zloty bo nie wiem czy moge zarazic atmosfera kobite.
jezeli grupa jest spoko a widzac wypowiedzi zakladam ze jest, moze warto by zorganizowac jakis wiekszy zlot naglosnic w necie i zrobic jakies atrakcje...( ogniska, namioty, kawalek toru zeby sie poscigac 1/3 m, piwko, kielbaski, muzyczka, , itd... mozna by sciagnac jakas lokalna gazete, tv i pokazac ze nie tylko VW potrafi sie szybko zebrac na zlot, jak jest tor i wyscig mozna by sie zrzucic na nagrode bylo by ciekawie) znam dosc ciekawe miejsca na takie cos ???
mozna by skolowac jakies gadzety od sponsorow z logo alfa romeo, jakies np naklejki czlonkowskie na pamiątke .. kase z ich sprzedazy przeznaczyc na np chore dzieciaki.
co byscie powiedzieli zeby wybrac sie do wloch na zlot Alfy ?? planowalem wybrac sie w tym roku ponoc jest jakos w sierpniu czy wrzesniu.. wieksza grupa bylo by ciekawiej i wiadomo bezpieczniej bo wiadomo niunie moga splatac figla w trasie.
co wy na to???
mam tez ciekawy pomysl na zime.