• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

Ja zawsze zawiasy robię u Nowaka w Lubinie... gość kuma czaczę i nigdy się nie zawiodłem. Ceny przystępne.

Hejo :) może ktoś coś będzie wiedział, czy w okolicy gdzieś na szrocie nie stoi przypadkiem jakaś AR 145, 1,4Ts? Potrzebuję gumy do kolektora ssącego, nie można nigdzie ich kupić :(

hej, pomoże mi ktoś z okolic lubina sczytać błąd w 166 2.0 TB V6??

Również mogę pomóc :)

kiedy, gdzie i o której by wam pasowalo??

jutro?? a w przyszłym tygodniu mam zmianę II :( ale też jakoś da się dogadać.

Jakby co to pisz na priv

Witajcie koledzy z regionu. Posiadam nie zarejestrowaną alfe 156 sportwagon która mi stoi i nie jest używana. Nie opłaca sie mi jej rejestrowac...nie bede opisywał dlaczego bo to długa historia... i poszukuje kompletnych glejtów żeby zrobic z niej takie pracownicze wozidło do szybkiego latania po mieście. Ma ktoś z was informacje gdzie jest w regionie jakiś ogarniety handlarz. Z góry dziekuje za pomoc. Piszczie tutaj lub na e-mail: rafal-dawid-maly@wp.pl

też dzisiaj zauważyłem te artykuły, nic mi nie wiadomo o tych ludziach :(

Czy może mi ktoś skasować change engine oil? Czy tylko serwis?

Z AR 159'tek ktoś da radę to ogarnąć, ale czy mają interfejsy??

Vanilia, bez problemu kabelkiem. 2 minuty i po sprawie. Jakby co to pisz.

Vanilia, bez problemu kabelkiem. 2 minuty i po sprawie. Jakby co to pisz.
Już to załatwiłam, ale dziękuję:)

Dodano po 3 minutes:

Alfaholicy... a może spotkalibyśmy się na koniec lata, pokopać w oponki? Może na lotnisku w przyszły weekend, co Wy na to?

Ostatnia edycja:
Hmmm czemu by nie? Pogoda niby ma byc... burzowa, ale w miedzyczasie powinno byc ladnie :)
Aczkolwiek ja to bym raczej wpadł się przywitać i po kilku/kilkunastu minutach poszedl dalej w swiat :D tyle rzeczy sie dzieje ze ho ho!

A jakich godzinach?

W przyszły weekend jest mi wszystko jedno... Reszta niech się wypowie....

Mówimy o weekendzie "przyszłym" czyli 13-14 września, tak? :P
Czy "następnym" 20-21 września? :D

Pytam, bo ostatnio ktoś się ze mną umawiał na "przyszłą" środę, a potem były spory co znaczy słowo "przyszły", bo oczywiście ten ktoś miał na myśli "następną" środę :D

Amortyzatory
Powrót