FernandoAlfonso
ZBANOWANY
- Auto
- matyczna pralka Samochód: Giulia 2.0 MY21
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Taaa, zaczęło się...Coraz mniej Alfy w Alfie. Zauważyliście przywitanie i zegary? Wskazówki nie są od dołu
I może jeszcze 24 HPWłaśnie miałem to wrzucić. To wygląda jak film z premiery
Taaa, zaczęło się...
To sobie zobacz na zegary w gtv6, 75, 155, 164 czy 166...
Znaczy wyznacznikiem "alfy w alfie " są modele po 156, tak?I może jeszcze 24 HP
Tobie Alfa nigdy nie dogodziNawet nie wiesz, co jest na wyposażeniu tych wersji/pakietów, ale już wiesz, że to głupota i cięcie kosztów. Może więcej wiary, bo to auto na szansę utrzymywać całą markę, choć akurat nie jest to moja bajka
![]()
Każdy ma swój wyznacznik.Znaczy wyznacznikiem "alfy w alfie " są modele po 156, tak?
Żeby było jasne, też uważam, że pionowo ustawione wskazówki byłyby fajnym pomysłem i kontynuacją, odróżniającą od innych aut, ale bez przesady
Jak Giulia startowała od 200KM w benzynie, to marudziłeś, że brakuje słabszego silnika, teraz marudzisz, że Tonale nie ma mocniejszego od 160KM. Może byś się jednak zdecydował, bo trudno Cię zadowolić, a finalnie i tak pewnie nie kupisz, ani Giulii, ani Tonale, więc po co to marudzenie? Załatw w EU, żeby się opamiętali z limitami CO2, to nie będziesz musiał kupować rozbitka z USA z sinikiem 2.0 o mocy 256 KMChyba nie uznajesz dwóch wersji wyposażenia za rozrzutność. Chcą uprościć proces produkcji ale w segmencie premium nie można z tym przesadzić. Zreszta większym problemem są silniki a raczej ich brak. Jest tylko bazowy silnik w dwóch wersjach mocy i topowy wariant. Brakuje minimum dwóch wersji mocy miedzi 160 a 275 KM. Wersję 130 KM mogli sobie darować.
Każdy ma swój wyznacznik.
No ale właśnie takie smaczki robią robotę, te wskazówki, font, napis giri i inne włoskie, nawiązania do poprzednich modeli.
Wsiadasz do Giulii i wiesz że jesteś w Alfie, wsiadasz do Tonale i to jest zwykły kokpit pasujący do każdej marki...
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Jak były reklamy Giulii, to słychać było ryk silnika, a samochód latał bokiem, tutaj jakieś stateczne przejazdy i dziwna muzyczka...
w moim odczuciu wersja produkcyjna wygląda lepiej, zgrabniej niż się spodziewałem po tych zakamuflowanych wersjach.
Jak Giulia startowała od 200KM w benzynie, to marudziłeś, że brakuje słabszego silnika, teraz marudzisz, że Tonale nie ma mocniejszego od 160KM. Może byś się jednak zdecydował, bo trudno Cię zadowolić, a finalnie i tak pewnie nie kupisz, ani Giulii, ani Tonale, więc po co to marudzenie? Załatw w EU, żeby się opamiętali z limitami CO2, to nie będziesz musiał kupować rozbitka z USA z sinikiem 2.0 o mocy 256 KM![]()
Odnośnie radialnego wyglądu zegarów, dobrze by było gdyby był to jeden z widoków do wyboru tym bardziej, że były zdjęcia z mułków z poziomym ustawieniem cyfr
Jeżeli Tonale dostanie infotainment od PSA, to będzie świetnie, oglądając ostanie testy Peugeota.