Alfa Romeo Tonale

Jak dla mnie wnęki kół są za małe i przez to tworzą słaby efekt wizualny. Jeśli będą w ofercie felgi z małym ET to nieco się ten mankament zmniejszy. Ale takie rozwiązanie nie nadaje lekkości nadwozia i dynamiki.

fajnie ze z frontu wraca stylistyka ze 159 !!! Widzial ktos Tonale w Polsce? Ciekwai mnie to gdyz dzis rano w podkrakowskich Brzegach widzialem zamaskowane Grecale na polskiech blachach!!!

Na fejsbuku są zdjęcia i filmy, jak jeździ w okolicach Bielska.

Takie światła z tyłu to jest coś czego najbardziej nienawidzę. Kiedyś musiałem za takim dziwakiem jechać prawie 50 km i już byłem na granicy wykończenia psychicznego.

istnieje coś takiego, jak manewr wyprzedzania:))

Ale, poważnie mówiąc, chyba seat był pierwszy z tą linią świateł?

- - - Updated - - -

fajnie ze z frontu wraca stylistyka ze 159 !!! !

..ze wąskie oczka? No fajnie, ale jednak suv to suv, mała albo duża ale zawsze baryłka albo but nad kostkę. Peżo 3008 nowy się tu jako tako broni,może jeszcze ze dwa auta...

no i masa amerykanskich aut ma podobne paski miedzy lampami - nowe dodge np...

Sporo tego jest, nowe audi, seat, ale chyba już wcześniej był np. Macan, ale ten dopiero po lifcie, ale nie wiem czy był pierwszy czy później

Ja kojarzę Panamerę chyba jako pierwszą. Ale co tam, VW poszło krok dalej i Pasek ma pasek... z przodu. Co IMO wygląda obleśnie :D

istnieje coś takiego, jak manewr wyprzedzania:))

Ale, poważnie mówiąc, chyba seat był pierwszy z tą linią świateł?

Istnieje, chyba że drugi pas jest właśnie w remoncie.
A to coś to nie był pasek, tylko choinka z tyłu. Dziś znów to widziałem, jakieś amerykańskie badziewie, chyba ford.

Ostatnia edycja:
Paski ledowe bardzo spoko, w nowym Leonie zgrabnie to wyglada. Poza tym, w latach 90 mieliśmy modę na blendy przez cały tył, a teraz mamy ledy. Znak czasów.

Wątpie żeby tak wyglądała wersja produkcyjna.To przecież zdjęcie pierwszego prototypu.

Zdziwisz się. Fragmenty widoczne w filmikach zapraszających na premierę pokazują świecący pasek na klapie i światła tylne w takiej formie. Zresztą dzienne z przodu mają ten sam motyw.

Zdziwisz się. Fragmenty widoczne w filmikach zapraszających na premierę pokazują świecący pasek na klapie i światła tylne w takiej formie. Zresztą dzienne z przodu mają ten sam motyw.

Nie no oczywiście,że będzie pasek i potrójne, tyle,że w drugim prototypie nie są już takie łądne.
porównaj zdjęcia-teoretycznie niby to samo, ale jednak już w póżniejszym szarym modelu wygląda gorzej, a to jeszcze nie jest wersja produkcyjna.
Alfa-Romeo-Tonale-produkcyjna-wersja.jpg

Już czeka pod pokrowcem.
Alfa-Romeo-Tonale-5.jpg
i zbliżenie paska ledowego
Alfa-Romeo-Tonale.jpg

Ostatnia edycja:
Już czeka pod pokrowcem.
Widziałem to zdjęcie ala Abbey Road. No za bardzo nic nie widać, ale sylwetka wygląda ładnie, jakoś tak mniej stercząco jak te jeżdżące mułki. No i felga jakaś chyba konkretna, bo gumy to tam za dużo nie jest

Amortyzatory
Powrót