Alfa Romeo Tonale

Kolejne auto z przyklejonym "na gumę do żucia" tabletem na konsoli środkowej.....

Bez tytułu.jpg
O to ciekawostka - w końcu będzie można kontrole trakcji wyłączyć, hehe

Oczywiście wszystko zależy od tego jak jeździ, ale z wyglądu Peżoto-Seato-Reno. Zbyt bezpieczny design immo, myślałem, że będzie więcej z prototypu.

Obejrzałem to......
Na gorąco uwagi:
1. straszne samochwalstwo, co zdanie to onanizm nad wyjątkowością. Rozumiem, że trzeba podkreślić to i owo. Ale tutaj nie da się tego słuchać. ZA DUŻO.
2. śmieszny akcent angielski, zupełnie momentami kompletnie nie tak:) ale da się zrozumieć, może też To pewien urok:)?
3. wszyscy, poza Szefem w skromnych sweterkach w serek:) także urocze:))
4. auto całkiem ładne, przód OK, wróciła "agresja" i wyraz. Tył też się ładnie broni. Z boku to, jak każdy suv, profil buta z cholewką. Tutaj się nic nie wymyśli.
5. przyklejony tablet...dramat... Taki przyklej miała np. poprzednia mazda 3, ale nowa wersja już zupełnie inaczej, też tablecik ale elegancko wpasowany w kształt i krzywizny deski... Tutaj, powtórzę: dramat. To samo, co w nowych toykach.
6. silniki, mechanika, zawiasy... jak to chodzi, wyjdzie w praniu.

Mieliście rację, Panowie, że to samochód dla przebojowych bizneswomen. Facet w Tonale będzie wyglądał, jak... Radosuaf w Giulietcie:)))))) (wybacz, Radek:))

Cenniki pewnie zabiją nas jednym strzałem.

Facet w Tonale będzie wyglądał, jak... Radosuaf w Giulietcie:)))))) (wybacz, Radek:))

Julka bardzo zacny samochód - choć, nie powiem, gdybym się teraz przesiadł z Giulii, to by bolało :).

Więcej było gadania o oprogramowaniu niż o mechanice, ale widać, że coś tam pracowali nad układem MHEV. Jeśli to fajnie wyjdzie, to może być hit w segmencie. PHEV raczej bez przyszłości, patrząc po tym, co się dzieje aktualnie na Zachodzie z dopłatami do plug-inów.

Bardzo dobry pomysł z gwarancją na samochód i baterie.

Mieliście rację, Panowie, że to samochód dla przebojowych bizneswomen.

A te mniej przebojowe też będą miały szansę czy nie bardzo?
No i czy etat czy tylko te co mają spółki zoo?
Sorry ale takie takie kategoryzowanie jest bez sensu.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Obejrzałem to......

Mieliście rację, Panowie, że to samochód dla przebojowych bizneswomen. Facet w Tonale będzie wyglądał, jak... Radosuaf w Giulietcie:)))))) (wybacz, Radek:))

Wygląda na to , że jak prowadzisz swoją Mazdę 3 to prowadzisz w kominiarce żeby nie robić sobie przypału .... Ja tam krępował bym się, jakby ktoś zobaczył w Passacie, w Alfie pełny luz niezależnie od modelu.

Ciekawe jak będą wyglądać wersje podstawowe, bo te z prezentacji to pewnie top wyposażenie :confused:

Nie sądzę, żeby była wielka przepaść, poza tapicerką na fotelach i głośnikami (jeśli kogoś ekscytują srebrne grille). Ekranu raczej mniejszego nie dadzą, a deska nie wyglądała przesadnie luksusowo.

No, oczywiście bazowe felgi będą skromniejsze.

Dobrze było usłyszeć, że przyłożyli się do układu kierowniczego i zawieszenia. Można mieć nadzieję, że Tonale będzie prowadzić się jak na Alfę przystało.

Mi się podoba, fajna i agresywna stylistyka. Żona jest wręcz zachwycona wyglądem i się pyta kiedy kupujemy a to ogromny plus.

Topowa odmiana ma mieć 6.2 s do setki. Jak na babski wóz całkiem nieźle :)

Szkoda że najmocniejsza benzyna 265 koni tylko dla USA i bliskiego wschodu....

Też uważam że brakuje 200 konnej wersji pomiędzy wersjami 160 i 275 Koni.

Gesendet von meinem Redmi Note 9 Pro mit Tapatalk

Oj tam, oj tam, złomiarze z wypiekami na twarzy już wypatrują aukcji w USA z rozbitkami po zderzeniu z koparką albo zatopionymi w powodzi.

W ogóle patrzę, że założyłem ten wątek 9 marca 2019 z info o rychłej premierze :). Prawie 3 lata, panowie, brawo! :)

W ogóle patrzę, że założyłem ten wątek 9 marca 2019 z info o rychłej premierze :). Prawie 3 lata, panowie, brawo! :)

a czegoś innego się spodziewałeś:)? To przecież wyznacznik rozwoju naszej marki:))) Pamiętasz czasy Serdżio Marczjone? :)) Tam to dopiero była jazda z terminami:)))

I dobrze. Gdyby był rok wcześniej, to pewnie bym kupił, bo Giulia wydawała mi się za duża na moje potrzeby, ale już mi się nie wydaje.:)

Amortyzatory
Powrót