Krzysztof
Nowy
Ja na tego typu pytania od laików zwykle odpowiadam, że to taki przeciętny model jak na Alfę, bo ma tylko 280 KM - widok bezcennyJeden cały czas myśli, że mam najdroższą wersję, bo mam dwa tłumiki i nie wyprowadzam go z tego błędu.![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja na tego typu pytania od laików zwykle odpowiadam, że to taki przeciętny model jak na Alfę, bo ma tylko 280 KM - widok bezcennyJeden cały czas myśli, że mam najdroższą wersję, bo mam dwa tłumiki i nie wyprowadzam go z tego błędu.![]()
Przede mną na światłach ostatnio stało BMW 5 z dwiema rurami wydechowymi - ale dym leciał tylko z jednej strony xD.
No właśnie ostatnio jechałem za sąsiadem ma serię 5, mruczy to ok. Bodajże 540 (czyli zgodnie z logiką 2998 cm3, czyli 6 cylindrów, ale właśnie dym leciał tylko z jednej, ale mówię kurczę, chyba mi się wydaje, ale chyba nie
![]()

Tu znajdzie parę słów na temat (przesuniętej) premiery Tonale i planów na przyszłość: https://moto.pl/MotoPL/7,174430,2787...ml#s=BoxOpImg5
Tu znajdzie parę słów na temat (przesuniętej) premiery Tonale i planów na przyszłość: https://moto.pl/MotoPL/7,174430,278...-to-zeby-uratowac-alfe-romeo.html#s=BoxOpImg5
Mój I30N tez tak ma
Tym bardziej, że to jest prawdziwy wydech, a nie atrapa. Bez sensu, nie kumamNo ale to jest "ciut" droższe BMW serii 5... I to nie sportowe, tylko zwykła limuzyna. Obciachowo to wygląda.
ale on przeciez powiedzial, ze nie nastawia sie na niewiadoma jaka sprzedaz tylko na rentownosc
Ale ja w tej wypowiedzi nie dostrzegam drogi, jaka ma do tej rentowności zaprowadzić.
masz odpowiedz w Tonale - Compass w innej budzie. Potem tez powiedzial o wykorzystywaniu gotowych rozwiazan z reszty koncernu - co by nie mowic PSA ma troche tego w portfelu
te samochody będą od siebie totalnie inne