Alfa Romeo Tonale

W małym suvie dla kobitek jakie to ma znaczenie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Za silnik poprzecznie więcej niż 120 tys. nie ma co płacić ;).

Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka

Tam są dwa silniki także razem wychodzi 240 tys. a za tyle pewnie taki Tonale wyjdzie na full wypasie.

No to powinno być maksymalnie 80% ceny Stelvio.
Giulia to jest jednak okazja stulecia :).

Ja bym raczej powiedział, że benzyna powinna kosztować maksymalnie 80 % ceny hybrydy pług in :)

Hybryda kompletnie nic nie wnosi dla Alfisty przy takim układzie napędowym. Ciekawe, jaki tam automat idzie...

Przecież SUV jako taki nie jest dla Alfisty. Taki typ samochodu ma dużo więcej sensu w hybrydzie niż dużej benzynie.

Różne są, widziałem też 13 na przykład. Veloce powinno być dokładnie 10mm niżej.

Zdjecie szpiegowskie ktore zalaczam z instagrama z alfaclub poakzuje wnetrze szpiegowskie Tonale ktore jest obecnie mocno testowane.
Pokazuje to smutna prawde, ze jest niemal identyczne ze zdjeciem z 10.2019 (2 lata temu) ktore wyplynelo do mediow. Co robili przez 2 lata od tamtego czasu?

Pokaż załącznik 281300Pokaż załącznik 281300

Mam nadzieję, że nie zrobią takiej lipy z ekranem ala tablet. To jest właśnie jeden z plusów Giulii/Stelvio, że ekran jest elegancko wkomponowany w deskę.

Jeden przecinek, a w zasadzie jego brak... i ile znaczeń :D
Warto jednak pisać po polsku.

Teraz wiadomo na 100 % ze napęd jest ten sam co w Compasie, czyli jeszcze włoski. I bardzo dobrze :)

Jakiś pokraczny ten samochód mi się wydaje. Może to tylko złudzenie.

Amortyzatory
Powrót