Krzysztof
Nowy
Ja na tego typu pytania od laików zwykle odpowiadam, że to taki przeciętny model jak na Alfę, bo ma tylko 280 KM - widok bezcennyJeden cały czas myśli, że mam najdroższą wersję, bo mam dwa tłumiki i nie wyprowadzam go z tego błędu.![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja na tego typu pytania od laików zwykle odpowiadam, że to taki przeciętny model jak na Alfę, bo ma tylko 280 KM - widok bezcennyJeden cały czas myśli, że mam najdroższą wersję, bo mam dwa tłumiki i nie wyprowadzam go z tego błędu.![]()
Przede mną na światłach ostatnio stało BMW 5 z dwiema rurami wydechowymi - ale dym leciał tylko z jednej strony xD.
No właśnie ostatnio jechałem za sąsiadem ma serię 5, mruczy to ok. Bodajże 540 (czyli zgodnie z logiką 2998 cm3, czyli 6 cylindrów, ale właśnie dym leciał tylko z jednej, ale mówię kurczę, chyba mi się wydaje, ale chyba nie
![]()

Tu znajdzie parę słów na temat (przesuniętej) premiery Tonale i planów na przyszłość: https://moto.pl/MotoPL/7,174430,2787...ml#s=BoxOpImg5
Tu znajdzie parę słów na temat (przesuniętej) premiery Tonale i planów na przyszłość: https://moto.pl/MotoPL/7,174430,278...-to-zeby-uratowac-alfe-romeo.html#s=BoxOpImg5
Mój I30N tez tak ma
Tym bardziej, że to jest prawdziwy wydech, a nie atrapa. Bez sensu, nie kumamNo ale to jest "ciut" droższe BMW serii 5... I to nie sportowe, tylko zwykła limuzyna. Obciachowo to wygląda.
ale on przeciez powiedzial, ze nie nastawia sie na niewiadoma jaka sprzedaz tylko na rentownosc
Ale ja w tej wypowiedzi nie dostrzegam drogi, jaka ma do tej rentowności zaprowadzić.
masz odpowiedz w Tonale - Compass w innej budzie. Potem tez powiedzial o wykorzystywaniu gotowych rozwiazan z reszty koncernu - co by nie mowic PSA ma troche tego w portfelu
te samochody będą od siebie totalnie inne