andrzej1980
Nowy
Kurde jeszcze żadnej sztuki na ulicy nie widziałem , ciekawe ile egzemplarzy uda im się sprzedać w tym roku
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Oczywiście, że nie - mnie nie testy nieustannie bawią. Zawsze powtarzam przy tej okazji test w AŚ chyba, gdzie Superb wygrał z Jagiem XE. .
Kurde jeszcze żadnej sztuki na ulicy nie widziałem , ciekawe ile egzemplarzy uda im się sprzedać w tym roku
Nie demonizował bym, kolega jako jeden z pierwszych odebrał nową Octavię, non stop problemy ale najlepsze jaja były jak auto pojechało na serwis bo coś się w navi posypało - w trakcie próby naprawy wysypał się całkowicie soft, VW wycofał już stary ale nowy w tamtej chwili pisali i mieli mieć w ciągu 24h, czujecie to?:sarcastic: Wjeżdżasz autem które się pieprzy ale jeździ a serwis je definitywnie unieruchamia.wezwanych na akcję serwisową
Ja w Warszawie w ostatnich dwóch tygodniach widziałem trzy sztuki. Dwie szare i jedną niebieską.Kurde jeszcze żadnej sztuki na ulicy nie widziałem , ciekawe ile egzemplarzy uda im się sprzedać w tym roku
Nie demonizował bym, kolega jako jeden z pierwszych odebrał nową Octavię, non stop problemy ale najlepsze jaja były jak auto pojechało na serwis bo coś się w navi posypało - w trakcie próby naprawy wysypał się całkowicie soft, VW wycofał już stary ale nowy w tamtej chwili pisali i mieli mieć w ciągu 24h, czujecie to?:sarcastic: Wjeżdżasz autem które się pieprzy ale jeździ a serwis je definitywnie unieruchamia.
Kiepskie to Twoje wnioskowanie - przecież na akcje serwisową wzywają konkretny zakres numerów VIN, a nie wszystko, co wyjechało z fabryki. Jedyne co możesz z tego wywnioskować, to że minimum 200 sztuk sprzedali w PolscePo prostu przy jej ogłaszaniu podali liczbę wozów która jej podlega więc można łatwo wywnioskować ile Tonale sprzedali już na naszym rynku.
Przy okazji testu diesla w tekscie jest info, że w Polsce złozono 700 zamówien na Tonale w tym 50 na wersję diesel
Ja w Warszawie w ostatnich dwóch tygodniach widziałem trzy sztuki. Dwie szare i jedną niebieską.
Przy okazji testu diesla w tekscie jest info, że w Polsce złozono 700 zamówien na Tonale w tym 50 na wersję diesel
Ale Formentor to ponad 4500 sztuk... No ale wiem, wiem, Formentor to badziewie![]()
Kurczę, podoba mi się ten samochód zewnętrznie, serio. Ale aż takiego sukcesu to jednak nie ogarniam.
W dodatku z salonu Cupry była duża chęć sprzedaży o pożyczeniu auta na godzinną jazdę nie wspomnę.
Kurczę, podoba mi się ten samochód zewnętrznie, serio. Ale aż takiego sukcesu to jednak nie ogarniam.