Żuczek
Nowy
Z tych informacji, które czytałem, tylko na rynek USA.
Wersja Plug-in hybryd będzie w Europie i ma wg Alfy robić większość sprzedaży, wersja 2 litrowa miała być tylko w USA.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Z tych informacji, które czytałem, tylko na rynek USA.
Rozumiem, że jak taka bateria wyzionie ducha to wyślesz ją do murzynów, a może zakopiesz w ogródku? Podobno na bateriach fajnie rosną pomidory.a to niby czemu xD
Wersja Plug-in hybryd będzie w Europie i ma wg Alfy robić większość sprzedaży, wersja 2 litrowa miała być tylko w USA.
Dodge:
2.0 benzyna 268KM/400Nm, 6.5s
1.3 hybryda 288KM/519Nm, 6.1s
Niby czasem się jeszcze podniecają ale potem szybko im opada...
Gdyby porównywać Giulię do i40 czy Tucsona do Stelvio to zgoda. Ale poziom emocji przy tym co oferuje Tonale jest taki sam jak przy Tucsonie, ledy mają zastąpić mechanikę...Tucson przy Tonale to brzydki pasztet. Sto razy wolałbym bazowe Tonale niż niby wypasionego Tucsona. Życie jest za krótkie, żeby kupować takie Hyundaie![]()
Ale poziom emocji przy tym co oferuje Tonale jest taki sam jak przy Tucsonie, ledy mają zastąpić mechanikę...
No zależy co masz na myśli pisząc mechanicznie? Jeżeli chodzi o osiągi podobnie, ale nawet w tym filmiku koleś mowi, że zawieszenie i układ kierowniczy jest zupełnie inaczej zestrojony i prowadzenie samochodu na pewno dużo inne. Co do wnętrza, również sporo się różnią. Mi osobiście o wiele bardziej podchodzi wnętrze Alfy. Naprawdę tylko mi się wydaje, że jest o wiele mniej nudne i bezpłciowe?No właśnie. Design piękny, a co potem? Mechanicznie oba te auta są tak samo nudne i bezpłciowe.
Rozumiem, że jak taka bateria wyzionie ducha to wyślesz ją do murzynów, a może zakopiesz w ogródku? Podobno na bateriach fajnie rosną pomidory.
A po kolejną pojedziesz na złomowisko do Niemiec, może nawet z firmą mająca w nazwie "Wyjazdy po baterie do Niemiec".
Plus kocham te argumenty o złomowaniu baterii, mówisz jakby auta spalinowe rozpływały się w powietrzu.
No zależy co masz na myśli pisząc mechanicznie? Jeżeli chodzi o osiągi podobnie, ale nawet w tym filmiku koleś mowi, że zawieszenie i układ kierowniczy jest zupełnie inaczej zestrojony i prowadzenie samochodu na pewno dużo inne.
W Tonale mocniej wspomagany, ale - jak słusznie zauważył któryś z youtubowych testerów - może być przygotowany pod mocniejsze i cięższe silniki. I to w tych Tonale trzeba będzie szukać emocji.
Auto projektuje się jako całość
[MENTION=85597]Dzz[/MENTION] Wersja Plug-in 275 koni. Od października ma ruszyć produkcja, od listopada ma być dostępnyCzy jakaś wersja poza właśnie plug-in będzie dodatkowo dostępna w Europie?
Tylko pewnie ten układ kierowniczy/zawieszenie jest (mam nadzieję) zestrojony pod mocniejsze silniki to raz
auto jechało naprawdę już ok, a zestrojenie zawieszenia i układu kierowniczego, naprawdę było przyjemne