Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mój znajomy szukał samochodu dla żony , oglądał Tonale i niestety ocenił że przy tej cenie znacząco odstaje od LEXUSA UX .
Jego żona wybrała LEXUSA i uważa że jest ładniejszy , wykonany z lepszych materiałów i posiada sprawdzony napęd a i cenna w promocji bardzo korzystna.
Zapytałem jak widzi sprzedaż Tonale oceniła że nie wróży wysokiej sprzedaży bo konkurencjia jest duża.
Bzdury, jak zwykle. BMW 330i xDrive nie w biedzie widzę mniej więcej tyle, ile Giulii Veloce. BMW M3 w ogóle, a Giulie Q kilka razy. Takie pitolenie, ze x osób na Y osób wybierze to to wiesz gdzie sobie możesz wsadzić.
Ponownie apeluję: skończ z tymi popisami prymitywizmu. Jak inaczej nie umiesz, wynieś się z forum, zaśmiecasz je swoim bełkotem. Jeszcze parę ostrzeżeń i bedzie ban.
Możesz sobie widzieć nawet krasnoludlki na ulicach ale liczb nie oszukasz: beemy trójki sprzedają się w ilosci 10 razy wiekszej niż giulie. Takie fakty. Z faktami dyskusji nie ma.
Zrobiłem sobie konfigurację Tonale. Cena wychodzi z kosmosu. Prawie 190 tysięcy za autko z silnikiem 1.5 130 KM. I wcale nie veloce czy ti. Doposażyłem sprinta.
Giulia tymczasem, najtańsza, startuje już od 207 tysięcy. Jeszcze niedawno wersje business startowały od okolic 130-140 tysięcy. Inflacja inflacją, ale ktoś w Stellantsie oszalał i morduje nam markę.
A może o to cbodzi: wykupić i zamknąć. Już to w historii sporo koncernów przerabiało. Naprawdę, wygląda to fatalnie.
I tak oto, na skromnym polskim forum znalazł się człowiek, który rozwiązał wszelkie problemy i niedogodności współczesnej motoryzacji i energetyki.
Teraz tylko przetłumaczyć tekst na wszystkie języki świata i wszystkim się polepszy.
Chapeau bas.
Prąd oczywiście, bierze się z powietrza i z kosmosu. Nigdy go nie zabraknie, nie trzeba się liczyć z jego ceną, ani przejmować się zależnościami od wytwórców prądu. Po prostu, zbudujemy dowolną ilość DC i zapanuje nirwana.
Cóż to za problem zwiększyć produkcję prądu w skali geometrycznej. Poprawiłeś mi humor, Interstellar. Już zamawiam elektryka i jadę zrobić awanturę, czemu Tonale nie jest w pełni elektryczny.
Nie będzie elektryczny, nie kupię. Chcę być niezależny i mieć satysfakcję.
Na kanale YT Ania i Marek Jadą są pierwsze wrażenia z jazdy Tonale po polskiej prezentacji. Film na poziomie dyskusji, która się tu toczy: mało konkretów i znowu suchar o Alfach i serwisie.
https://youtu.be/mBwPO0eRYeY
Strasznie są uprzedzeni. Od zawsze.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dobry wynik bo?
na jakiej podstawie oceniasz te liczbę za dobry wynik?
wyjaśnij.
Oni mają chłodne podejście jak przeciętny użytkownik. Poza tym lata dominacji marek niemieckich spowodował ,że jest to dla większości punkt odniesienia.
Niech się czepiają czego chcą. Kupili MINI Countrymana 4x4 i się podniecają oh, ah. Miałem przyjemność w 2019r jeździć wszystkimi wariantami MINI w wersjach Works na torze w Kamieniu Śląskim.
Szczerze żadnego bym nie kupił, chociaż posiadam kilka klasyków tej marki.