• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV Spider] Alfa Romeo SPIDER 916 by SCHNNAZZI

J.w. najpierw opalarka później klej zetrzeć rozpuszczalnikiem Nitro itp.

Ja u siebie najpierw zdarłem sama naklejkę, a później zmyłem klej bardzo ciepłą wodą i u mnie śladu po niej nie było.

Spider już zarejestrowany.
Jej numery to LBL 17696. Szkoda, że później nie poszedłem rejestrować, może trafiłbym na numer 17916 :D
Teraz próbuję zdrapać stary hologram z szyby i przykleić nowy, ale strasznie ciężko to zdrapać :((
Macie może jakiś sposób na te naklejki?? Bo przez godzinę zdrapałem około połowy i odpuściłem, a teraz została mi druga połowa całkowicie w rogu szyby. A w Spiderze szyba jest bardzo pochylona ;/ ehhh
Można opalarką sobie pomóc, ALEEEEEEEEE uważaj, bo mróz... i szyba od zmian temp. mogłaby Ci pierrrrrdut (!!!) zrobić :)

no no no spidowałeś sie, spidowałeś i dopiąłeś swego, gratulacje zapowiada sie dobrze, w razie czego służę pomocą

Wy to wszystko znajdziecie :)

- - - Updated - - -

Ale zawiesiłem ogłoszenie. Wystawię go dopiero około marca kwietnia jak cieplej będzie.

Irek ! Wynajmujesz swoją kochankę !?

Dla mnie też to jest dziwne :P

Tym bardziej jeśli chodzi o niektóre z tych okoliczności...

...WIECZORY PANIEŃSKIE, KAWALERSKIE, URODZINY, KOMUNIE,STUDNIÓWKI I INNE PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE.

to fakt co to za wieczor kawalerski w 2 osoby w tym 1 musi byc trzezwa zeby kierowac :P
Haha dobre :D
mam mieszane uczucia co do wynajęcia auta, ale z drugiej strony mogłoby sobie spokojnie na siebie zarabiać (choćby było tylko kilka ofert w ciągu sezonu) i finansowo byłoby mi lżej :) A to się okaże bliżej wiosny. Na razie nie ma sensu zaśmiecać tablicy skoro i tak zimno na bezdaszniki.

Co do Spiderka. Naprawiłem mieszek ręcznego, bo zauważyłem, że był jeden zatrzask pęknięty. Po podklejeniu super glue ładnie trzyma.
Nadal nie ogarnąłem tematu naklejki nr rej. na szybie. Nadal jest pół starej. Ogarnę to po niedzieli, jak bedzie ciepło. Za to w Puncie nowa naklejka już naklejona. Mam dobry patent na ściąganie. Schodzi w pół godz drapania tępym kluczykiem od garażowej kłódki :)

- - - Updated - - -

Irek ! Wynajmujesz swoją kochankę !? :O
Nawet Kinga jest zaskoczona :)

- - - Updated - - -

Dla mnie też to jest dziwne :P

Tym bardziej jeśli chodzi o niektóre z tych okoliczności...

...WIECZORY PANIEŃSKIE, KAWALERSKIE, URODZINY, KOMUNIE,STUDNIÓWKI I INNE PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE.
Panieńskie odpadają, przykaz z góry xD

Wreszcie zakupiłeś wymażonego Spiderka :) Osobiscie jak bym nie potrzebował 4-osobowego cabrio to tez bym brał taką Alfe,są piekne :o
A z ciekawości zapytam,punciak juz sprzedany?

1. Mam dobry patent na ściąganie. Schodzi w pół godz drapania tępym kluczykiem od garażowej kłódki :)
2. Nawet Kinga jest zaskoczona :)
3. Panieńskie odpadają, przykaz z góry xD

1. - No... rewelacja :D Gratuluję pomysłowości :D

2. - Nie dziwię się :D

3. Dlaczego ? Że niby kobiety nie potrafią prowadzić ? :D Mógłbyś być ich kierowcą i odwozić do domków po jednej sztuce :D

- - - Updated - - -

Z tego, co mi wiadomo, to nie ;)

Przecież nie po to poświęcił tępy garażowy klucz i pół h czasu na drapanie naklejki, żeby go teraz sprzedać :D :D :D

1. - No... rewelacja :D Gratuluję pomysłowości :D

2. - Nie dziwię się :D

3. Dlaczego ? Że niby kobiety nie potrafią prowadzić ? :D Mógłbyś być ich kierowcą i odwozić do domków po jednej sztuce :D

- - - Updated - - -

Z tego, co mi wiadomo, to nie ;)

Przecież nie po to poświęcił tępy garażowy klucz i pół h czasu na drapanie naklejki, żeby go teraz sprzedać :D :D :D
No właśnie odwożenie dziewczyn do domu i zostawanie sam na sam w aucie z nimi... to nie przeeejdzie :)

- - - Updated - - -

Wreszcie zakupiłeś wymażonego Spiderka :) Osobiscie jak bym nie potrzebował 4-osobowego cabrio to tez bym brał taką Alfe,są piekne :o
No właśnie gdyby były 4 osobowe AR cabrio najprawdopodobniej miałbym tylko jedną Alfę. Punciak nadal jest u mnie w posiadaniu. Śmigam nim na codzień. Dobry jest bo mało pali ale kartka już na nim jeździ. Jest jakieś tam zainteresowanie, ale nic konkretnego. Co jakiś czas mam zapytanie co do zamiany na inne auto. Ostatnio proponuje mi pewien pan rovera 214 na gazie. Ale nie chce mi się zamieniać. Nie wiadomo ile z takim autem bym się bujał. A mozna wiedzieć jakie cabrio posiadasz? Pozdrawiam

A mozna wiedzieć jakie cabrio posiadasz? Pozdrawiam

Właśnie jestem w trakcie poszukiwania i upatrzyłem jedno renault19 cabrio i mam nadzieje że po oględzinach na żywo będzie się tak dobrze prezentował ja na foto i je zakupie :) Potrzebne mi 4 osobowe autko i nie moge sobie pozwolić na Spiderka niestety. Może na starość zakupie do jazdy do kościółka hehe :)
Miałem zakupić punciaka od Marcina z cabrio.pl ale z kobitką zdecydowliśmy,że zakupimy r19
Jak pamiętasz to twoim też się interesowałem :)

Amortyzatory
Powrót