Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Można opalarką sobie pomóc, ALEEEEEEEEE uważaj, bo mróz... i szyba od zmian temp. mogłaby Ci pierrrrrdut (!!!) zrobićSpider już zarejestrowany.
Jej numery to LBL 17696. Szkoda, że później nie poszedłem rejestrować, może trafiłbym na numer 17916
Teraz próbuję zdrapać stary hologram z szyby i przykleić nowy, ale strasznie ciężko to zdrapać(
Macie może jakiś sposób na te naklejki?? Bo przez godzinę zdrapałem około połowy i odpuściłem, a teraz została mi druga połowa całkowicie w rogu szyby. A w Spiderze szyba jest bardzo pochylona ;/ ehhh
Wy to wszystko znajdziecie
- - - Updated - - -
Ale zawiesiłem ogłoszenie. Wystawię go dopiero około marca kwietnia jak cieplej będzie.
Irek ! Wynajmujesz swoją kochankę !?
Dla mnie też to jest dziwne
Tym bardziej jeśli chodzi o niektóre z tych okoliczności...
...WIECZORY PANIEŃSKIE, KAWALERSKIE, URODZINY, KOMUNIE,STUDNIÓWKI I INNE PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE.
Haha dobreto fakt co to za wieczor kawalerski w 2 osoby w tym 1 musi byc trzezwa zeby kierowac![]()
Nawet Kinga jest zaskoczonaIrek ! Wynajmujesz swoją kochankę !? :O
Panieńskie odpadają, przykaz z góry xDDla mnie też to jest dziwne
Tym bardziej jeśli chodzi o niektóre z tych okoliczności...
...WIECZORY PANIEŃSKIE, KAWALERSKIE, URODZINY, KOMUNIE,STUDNIÓWKI I INNE PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE.
1. Mam dobry patent na ściąganie. Schodzi w pół godz drapania tępym kluczykiem od garażowej kłódki
2. Nawet Kinga jest zaskoczona
3. Panieńskie odpadają, przykaz z góry xD
Z tego, co mi wiadomo, to nieA z ciekawości zapytam,punciak juz sprzedany?
No właśnie odwożenie dziewczyn do domu i zostawanie sam na sam w aucie z nimi... to nie przeeejdzie1. - No... rewelacjaGratuluję pomysłowości
2. - Nie dziwię się
3. Dlaczego ? Że niby kobiety nie potrafią prowadzić ?Mógłbyś być ich kierowcą i odwozić do domków po jednej sztuce
- - - Updated - - -
Z tego, co mi wiadomo, to nie
Przecież nie po to poświęcił tępy garażowy klucz i pół h czasu na drapanie naklejki, żeby go teraz sprzedać![]()
![]()
![]()
No właśnie gdyby były 4 osobowe AR cabrio najprawdopodobniej miałbym tylko jedną Alfę. Punciak nadal jest u mnie w posiadaniu. Śmigam nim na codzień. Dobry jest bo mało pali ale kartka już na nim jeździ. Jest jakieś tam zainteresowanie, ale nic konkretnego. Co jakiś czas mam zapytanie co do zamiany na inne auto. Ostatnio proponuje mi pewien pan rovera 214 na gazie. Ale nie chce mi się zamieniać. Nie wiadomo ile z takim autem bym się bujał. A mozna wiedzieć jakie cabrio posiadasz? PozdrawiamWreszcie zakupiłeś wymażonego SpiderkaOsobiscie jak bym nie potrzebował 4-osobowego cabrio to tez bym brał taką Alfe,są piekne
A z ciekawości zapytam,punciak juz sprzedany?
A mozna wiedzieć jakie cabrio posiadasz? Pozdrawiam