Młody_Alfista
Nowy
P.S: czy EVo występuje w niemieckiej wersji?
Słyszałem ze to jedno z najlepszych pism o motoryzacji...
Słyszałem ze to jedno z najlepszych pism o motoryzacji...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Eeee nóż w plecyNo to mamy kolejny tytuł dla MiTo http://www.autofun.pl/roznosci/geje-...-podobaja/news
Jak się jest francuskim "miłośnikiem mody" to już było można:Tylko KIEDY???!!! Ja już się strasznie grzeję .
Tutaj wygląda świetnie
Mrrrrrrrrr...
Ale do tego przodu ciężko się przyzwyczaić. Poza tym gałka trochę wsiowa i tarcze zegarów czarne. No i te zamszowe wstawki na kierze też się średnio prezentują.
Reszta pycha.
...To "aluminium" dookoła radia to na 90% plastik oklejony folią robiony technologia podobną do "chromu". Podobnie sa robione ramki reflektorów w Mito(myślałem że to lakierowane ale po uważnym obejrzeniu to metalizowana warstwa choć nieco inna, nie widac "poleru"...
Tam pisze "wykończenie ze szczotkowanego aluminium". Takie stwierdzenie reklamowe wcale nie gwarantuje że cały panel będzie z aluminium. Myśle nawet że ze względów bezpieczeństwa będzie to tworzywo (wykończone folią ze szczotkowanego aluminium).