Jakoś ten rynek Marchionne musi zdobyć, nie? No chyba nie zdobędzie go ceną w Polsce powyżej 100 tys? czy się mylę?
Zejdżmy na ziemię , polski rynek na którym sprzedają w granicach 1000 sztuk rocznie niewiele ich obchodzi
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakoś ten rynek Marchionne musi zdobyć, nie? No chyba nie zdobędzie go ceną w Polsce powyżej 100 tys? czy się mylę?
Za Giuliettę do 80 tys. jest dla mnie do przełknięcia... Więcej będzie faktycznie ciężko.
Porównywalna BMW 1 cennikowo stoi w okolicach 120, więc te 85 cennikowo byłoby chyba OK.
Dobrze, że już kupujecie samochody których nie widzieliście na własne oczy. FAP się cieszy. Cena nie gra roli, jak kogoś stać to kupuje nawet Mini za 100 tys, a jak kogoś nie stać to i Renault Fluence będzie za drogie. Pytanie co tak naprawdę otrzymamy w zamian.
jeśli 147 zaczyna się od 60 tyś zł to czemu nowy model ma być tańszy??.
Cena jak za silnik 1,4 z turbo i bogatym wyposażeniem i nowość na rynku.
Jak najbardziej myślę ze będzie normalna w granicy 23 tyś euro. Ludzie tyle kosztuje nowy Golf z silnikiem 1,4 tsi (160km.) w polskim cenniku ponad 70 tyś zł.
Żeby wnieść coś nowego, zauważyłem, że w konfiguratorze cena podstawowa wersji QV spadła z 29.900 EUR do 29.500 EUR
Jedna osoba o kontrowersyjnych poglądach to jak widać za mało, żeby pociągnąć wątek
Pingwin sam nie dawaj tytułów samochodom. To geje wybierają ulubione auto roku. I 159 też znalazła się na 2-gim miejscu w swojej klasie: http://www.gaybelgium.be/content/EEFlllyuuFtXqiyCTA.shtm
zobaczę ją na żywo ,usiądę ,dotknę ,przejadę się
Zapomniałeś, że to jest forum Alfy? Tych samochodów nie kupuje się po analizie testów porównawczych w Auto Świecie.
Co otrzymamy? ALFĘ.