[Giulietta] Alfa Romeo Giulietta - temat zbiorczy

• Autor wątku Autor wątku Emenems
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Panowie, to nie tak, jeszcze nie zamówiłem, aż tyle na Julkę jeszcze nie trzeba czekać - wpadam do salonu na początku stycznia i zamawiam, większość rzeczy już mam wybranych :).

Czyli jednak piszesz się na stanowisko testera świeżo wprowadzanych modeli ??;)

OK. to teraz uchyl rąbka tajemnicy odnośnie wyboru wersji silnikowej i wyposażeniowej

Oczywiście benzyna, 170KM, Distinctive - do tego kilka pierdółek, jak będę miał cennik akcesoriów, to będę coś bliżej wiedział o dodatkach

Oczywiście benzyna, 170KM, Distinctive - do tego kilka pierdółek, jak będę miał cennik akcesoriów, to będę coś bliżej wiedział o dodatkach

Też bym wybrał taką wersję gdybym szukał compactu premium .Rozumiem ,że nad kolorem się jeszcze wahasz ??

To pochwal się jaką wziąłeś wersję i czy dopłaciłeś za blaszkę, czy może masz ją w standardzie (QV:D)
Jeśli już komus bardzo zależy na tym pseudo-aluminium nie chce całego pakietu brać najprościej zamówić to jako osobną część zamienną i z głowy.

Też bym wybrał taką wersję gdybym szukał compactu premium .Rozumiem ,że nad kolorem się jeszcze wahasz ??

Trochę się łamałem nad Competizione, ale będzie jednak Alfa Rosso na 99%. Co do aluminium, to jest tylko w jakichś durnych kolorach, a w Alfa Rosso jest tylko plastik, więc pewnie skończy się na plastiku...

Radek, za tę benzynę.... fajny gość jesteś:) i odważny. Pierwszy co zdeprawuje Julkę na tym forum:)

TCT w Julce - premiera za tydzien w Paryżewie

Oto nasza najnowsza skrzynia dwusprzęgłowa TCT. Jest fajna - 170-konna Giullietta także dzięki niej jest wygodniejsza (TCT działa jak automat), samochód pali mniej (5,2 l w cyklu kombinowanym) i jest dynamiczny (0-100 km/h w 7,7 s, vmax - 218 km/h.

270.jpg

no wiesz Rafciu, aż tak uważnie nie czytam, poza tym nie znam Maćka156 a Radzio to swój chłop i zamierzam go odwiedzić jak już zakupi Juleczkę:)

---------- Post dodany o godzinie 14:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:24 ----------

świetny wybór:) brawo. Czekamy.

uuuu pierwsza Julka minęła mnie we Wroclawiu:) Biała, jak w reklamie... ale za sterami nie siedziała ta cizia z reklamy ale jakiś pocieszny wąsaty grubas:)

A Wawie żadnej do tej pory nie widziałeś ??
Ume Thurman cizią nazywasz ? Ciekawe jak mówisz na swoją dziewczynę ew. żonę ...

W salonie starają sie wmówić że teraz najmodniejszy jest biały :) Nie powiem biała w salonie we Wrocku całkiem fajnie wygląda ale i tak wolę w czerni lub czerwieni :)

A Wawie żadnej do tej pory nie widziałeś ??
Ume Thurman cizią nazywasz ? Ciekawe jak mówisz na swoją dziewczynę ew. żonę ...

tak nazywam ją cizią, i nie rozumiem, po co twoj komentarz dotyczący żony czy dziewczyny?
W wawie nie widziałem żadnej, w Europie, a w trzy tygodnie przejechałem całą, widziałem dwie, Słownie DWIE.

Marchionne już pewnie szuka dobrego mostu do skoku. Pół miliona alf sprzeda! No nieźle, nieźle:)))

No mam nadzieję, że będzie ich mniej niż 156 :).

Wydaje mi się, że nie, ludzie jak zobaczą na ulicy i im się spodoba dopiero będą kupować :)
Pamiętam jak rodzicie kupowali Honde Civic 2007. Teraz tego jeździ conajmniej sporo.

Amortyzatory
Powrót