Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wydaje mi się, że nie, ludzie jak zobaczą na ulicy i im się spodoba dopiero będą kupować
Pamiętam jak rodzicie kupowali Honde Civic 2007. Teraz tego jeździ conajmniej sporo.
W Bielsku-B. już parę "julek" śmiga.
A Wawie żadnej do tej pory nie widziałeś ??
Ume Thurman cizią nazywasz ? Ciekawe jak mówisz na swoją dziewczynę ew. żonę ...
Strzelam ,że pracownicy FAP![]()
Na 159 też trzeba, a zatrzęsienia ich nie widać.
jakie rozbitki, Radzia? Jakie rozbitki? Marchionne chce sprzedać pół miliona alf rocznie!! Taka zadyma musi objąc zatem wszystkie rynki, polski też. Jak teraz schodzi tysiąc rocznie, to musi schodzić pięć tysięcy, żeby Sergio sumarycznie zrealizował plan.
Widzisz teraz, jakie to nonsensowe założenia? Znów wróce do tej Europy: trzy tygodnie prawie, siedem tysięcy kilometrów, naoglądałem sie wozów. Julka jest w sprzedaży już parę miesięcy! I jak pisałem, widziałem DWIE.
Za rok, dwa najdalej, Alfa Romeo będzie własnością VW albo Chińczyków. Nie ma odwrotu, panowie.