Quadrifoglio156
Nowy
można wiedzieć jak się nazywa ta nowa firma od najmu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jeśli to ta, którą wskazywałem w tym poście http://www.forum.alfaholicy.org/giu...lia_pytania_przed_zakupem-36.html#post2129122 to gratuluję nowego autaTo zdecydowanie lepszy wybór, niż doposażanie wersji Business.
można wiedzieć jak się nazywa ta nowa firma od najmu?
Dokładnie ten model. Jakieś 2 miesiące temu się interesowałem też tym autem. Wtedy stało koło 175. Przemyślałem i jednak w tym wypadku i takim konfigu się opłaca, nie ma porównania do Business żadnego
Musiało ich nieźle pocisnąć z tym żeby to auto sprzedać.A na początku sierpnia musiała być wystawiona jeszcze powyżej 190 tys. bo nie ma jej na mojej liście dostępnych Veloce, którą wtedy zrobiłem sobie dla porównania.
Czyli dobrze się wstrzeliłem. Mam nadzieję, że nie będę żałował.Oni tych aut mieli tyle, co wszystkie inne salony Alfy w Polsce razem wzięteNa mojej liście było wtedy 6 sztuk Veloce do 190 tys. z czego 3 najdroższe były z Carserwisu.
Wygląda na to, że teraz to już wyprzedają te najdroższe konfigi, co widać po cenie katalogowej, bo zaraz trzeba będzie robić wyprzedaż rocznika 2018![]()
W alfie podoba mi sie wszystko, mam jakieś zboczenie na punkcie alkantary ze skóra i skórzanej deskinie wiedziałem ze będzie taka opcja dostępna w veloce ... i stało sie
jak było info o wersji TI ze środkiem prawie jak w q chodziłem podjarany jak dziecko
dostałem na cały dzień veloce zrobiłem Ok 400 km prowadzenie, pozycja za kierownica, idealnie sie wpasowalem. Odnosnie rs Hmm to taki diabeł, ryczy, strzela, ale to właśnie audi... surowe w środku lecz wszystko na miejscu i fajna opcja virtual cockpit, kolor auta nie podoba mi sie na maxa, ( betonowy ) podobno teraz modny. Takie moje poerdzielenie
![]()
Mi to wygląda jakbyś już podjął decyzję, potrzebujesz się utwierdzić w tym przekonaniu na forum alfaholików?![]()
![]()
Auto kolegi, ściągnięte z CH , walnięta przodem była
To chyba będzie pierwsza Alfa, w której popełniono towarzyskie samobójstwono wlasnie chyba takwkolo mnie mam codziennie samych " audikarzy" tuningi, programy, i to auta z wyzszej polki, rs,s
nie mam z kim popierdolic o alfach * jedynie zona popiera moje zboczenie" jak oznajmilem w gronie swoim ze kupie alfe to kazali mi isc do spowiedzi za to
, ale juz postanowione na 99%
Coś czuję że nie pierwszaTo chyba będzie pierwsza Alfa, w której popełniono towarzyskie samobójstwo![]()
Super, nie wiem czy jest już jakaś Veloce TI na forum, nikt się nie chwalił jeszcze. Jaram się razem z Tobą!postanowione![]()