E
Emenems
Guest
Wątpię żeby Giulia tak wyglądała. Takie Oczka to pasują do mniejszych aut. Limuzyna musi wyglądać dystyngowanie i być bardziej stonowana stylistycznie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
alez przypomnij. bedzie taka, z grubsza, jak na dostepnych wizkach. Jednak zobaczysz ja za poltora roku, nie wczesniej,
Ta nowa wizka to jakis nonsens. trzydrzwiowa? Bez bagaznika?
Nie dajcie sie nabrać. czasem firma puszcza takie bąki, aby sondowac reakcje rynku, albo utrzymac zainteresowanie autem, marką.
A ten sprzedawca w ostrowie... ja bym goscia na kopach zwolnił. facet zrobił wszystko, zeby salon nie sprzedał samochodu.
Ale to spoko.. Norma w Polsce, kraju bezbrzeżnej niekompetencji. Przy mnie,w ASO wrocławskim sprzedawca zamykał maske 159. Przywalił tak, że szklanka spadła ze stolika obok. I wpierał mi brednie, ze TBI pali za tyle benzyny, co JTDM ropy. Znaczy: litrowo mniej.
skąd wiesz czy pracuje czy nie pracuje? Nie żartuj....
Nie zartuj też w temacie Giulii... To ma byc duze auto, gabarytowo również, na rynek amerykanski, również... Chcesz w tej klasie wypuscić auto z malutkim bagażnikiem i króciutkimi tylnymi drzwiami, żeby mogła wsiąść tamtędy tylko niewysoka anorektyczka...?
Owszem, piekne auto, super wizka. Pamiętaj jednak o kluczowym: alfa chce sprzedawać pół miliona aut rocznie. A ta wizka to zapowiedź auta niszowego, dla mocno ograniczonej grupy klientów. To nie jest auto na rekordy sprzedaży.
Owszem, piekne auto, super wizka. Pamiętaj jednak o kluczowym: alfa chce sprzedawać pół miliona aut rocznie. A ta wizka to zapowiedź auta niszowego, dla mocno ograniczonej grupy klientów. To nie jest auto na rekordy sprzedaży.
Jej zadaniem jest przebić znacznie sprzedaż 159. Takie auto w życiu tego zadania nie wykona.

Niejednokrotnie było mówione że Giulia ma być autem mniejszym od Alfy 159.