TBI odchudzono jakies sto kilkadziesiąt kilo chyba.
TBi odchudzono ??? W stosunku do czego ?? Sorry ale nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
TBI odchudzono jakies sto kilkadziesiąt kilo chyba.
Kolega słyszał, że coś odchudzono, i że TBi daje radę, i tak oto powstał mix, że odchudzono TBiTBI odchudzono jakies sto kilkadziesiąt kilo chyba. Silnik jest na tyle dynamiczny że już daje radę.
Fakty są takie, że 159 rzeczywiście odchudzono wraz z wprowadzeniem nowych silników (w tym też TBi).
Mam nadzieję że tej wirtualizacji Gulii jeszcze nie było
http://www.otosize.com/the-2012-alfa-romeo-giulia/
159 z silnikami TBi waży MNIEJ niż poprzednie wersje 159. Wraz z nowymi silnikami odciążono również nieco nadwozie. Auto jest lżejsze. Około 100 kg.
Jako, ze silnik jest mocniejszy i bardziej dynamiczny a auto nieco lżejsze, ma to wyraźne przełożenie na jazde.
Polecam eksperyment: weżcie jakiekolwiek starsze 159 i to nowe z TBI, krótka przejażdżka na tej samej trasie wiele wam wyjasni.
Różnica jest bardzo znacząca.
Opóźnienie wynika z niezadowolenia Marchione co do obecnego wyglądu Giulii, przedstawionego mu przez Centro Stile w Turynie.
Dobrze wiedzieć, ze miało się rację. Cytuje z naszego portalu:
Opóźnienie wynika z niezadowolenia Marchione co do obecnego wyglądu Giulii, przedstawionego mu przez Centro Stile w Turynie.
Czyli nasza kochana 159 ma przed sobą jeszcze spooookojnie dwa lata produkcji![]()
dobrze, bo projekt Giulii ostatecznie odebrałby alfie ostatnie ślady oryginalnosci.
prasa publikuje to regularnie. Nawet w nowym Motorze jest. Tak samo było ze 149, potem Milano i w koncu Giuliettą. Mam prasę z 2008 roku, jest tam 149, potem Milano. Ostatecznie Giulietta okazała sie w 90 procentach taka, jak tam sugerowano.
Identycznie tak samo dzieje sie z Giulia. Zobaczysz, ze taka własnie będzie, jak dzis mozesz zobaczyć w Motorze.
Pokażesz im 159 i 8C i nie zauważą podobieństw