co to za brednie? gdzie ja piszę, ze to cudowny i najlepszy silnik? GDZIE NAPISALEM ZE JEST NAJLEPSZY I NIE MA LEPSZYCH?
Kłania sie czytanie ze zrozumieniem, ale skąd ludzie mają umieć czytać ze zrozumieniem, jak 60 procent naszego cudownego narodu w ogóle niczego nie czyta?
Piszę w tym watku to, co piszę, bo wkurza mnie grono marud i narzekaczy, jaka to fatalna charakterystyka, jaki to brak dynamiki, jakie to cięzkoe auto i ten silnik się tam nie sprawdza, bo słaby, bo nie brzmi, bo ma turbo dziure, bo to, bo tamto bo sramto.
Nikt (tym bardziej ja!) nie twierdzi, ze to najlepszy silnik swiata a 159 to najlepsze, mega sportowe, najbardziej dynamiczne auto swiata. Co to za nonsensy? Paru z was kompletnie nie potrafi czytać, rozumieć argumentów, jesli ktos ma inne zdanie, niż grono narzekaczy i krytyków, to OCZYWISCIE od razu MUSI NA PEWNO uważać, ze TBI to silnik niemal rakietowy i niedościgniony.
Naprawdę, ręce opadają. A koledze od "opla tfu! alfe" powiem, ze idealnie wpasuje się w prześmiewczy cytat, że "Metallica skończyła się na Kill Em All". Jak kolega nie rozumie, to ja nic nie poradzę. Wyśmiewanie się ze stopera jaki niby ma sens? Ze co? pomylę się o trzy sekundy? Wy myślicie w ogole?