• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Alfa Romeo 159 SW by Goora

• Autor wątku Autor wątku Goora
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jakiś czas temu Franczeska dostała ciemne szybki, więc przyszedł czas się wreszcie pochwalić. Tym samym uknułem taką małą, spontaniczną sesję :)

I moja ulubiona :) ...

Łukasz, jak tak zrobisz to już będziesz niezły krejzol ;)
Coś moja Bella się nie podoba chyba, bo nikt nawet nie komentuje :rolleyes:

Ja jestem zadowolony, bo w tym sezonie udało mi się zrobić wszystko co sobie planowałem - auto doprowadzone technicznie na tip-top z rozrządem włącznie, dywaniki, detailing wnętrza z odświerzeniem skór, videorejestrator, chip i przyciemnienie szybek.

Teraz przezimować, cieszyć się autkiem i na wiosnę atakujemy znowu. Na pewno zimę poświęcam na szuaknie większych kółek na lato, a te zostają na zimę. Do tego cały czas się waham nad obniżeniem, bo to zdecydowanie dopełniło by wygląd auta. No i kilka pomysłów jeszcze się znajdzie ;)
Czas pokaże...

Obnizaj nie bój sie i jak bedziesz chciał jakies sprezynki to pisz;D

goora masz naprawdę ładniutką belle, może spota sobie zrobimy na mieście i pogadamy ?

Nikoś, no bardzo chętnie. Odezwij się na priv to coś wymyślimy :)

Na ostatnich zdjęciach to koła 19"??

Bardzo ładna 159 z Łodzi. I to od Łukasza :) No proszę jakie to forum małe ;) Możemy się kiedyś ustawić z moja 156 witam samym kolorze

Ostatnia edycja:
Z daleka nie poznałem :) Bardzo eleganckie.

magil, no co Ty? Przecież masz takie same felgi :) Zresztą poza paroma detalami i kolorem tapicerki to przecież bliźniaczki ;)
A co do spotkania to bardzo chętnie. Muszę chyba w końcu się na spota Alfy przejechać następpnym razem poznać kilka osób i pooglądać autka :cool:

Kurde ale dałem :D To zmieniam zdanie :P Z daleka wygląda dobrze, ale z bliska to ten wzór mi się znudził :cool:

Kto najlepiej na forum obszywa kierownice? Do kogo uderzać?
Dzisiaj zapadła decyzja, że kierę i gałkę wypadałoby obszyć, więc rozpoczynam poszukiwania najlepszego i zaufanego wykonawcy :) Podpowiecie coś?

Myślałem o kierownicy z TI, ale znaleźć to tragedia. Poza tym to nie TI ;)

Kto najlepiej na forum obszywa kierownice? Do kogo uderzać?
Dzisiaj zapadła decyzja, że kierę i gałkę wypadałoby obszyć, więc rozpoczynam poszukiwania najlepszego i zaufanego wykonawcy :) Podpowiecie coś?

Myślałem o kierownicy z TI, ale znaleźć to tragedia. Poza tym to nie TI ;)
Zapraszam do siebie, moje prace można zobaczyć w bazarze, lub na maila mogę Ci wysłać fotki. Skóra włoska Pasubio, daję dwa lata gwarancji na swoje prace.

Podepnę się pod temat: Proxim@Ar jakie są poszczególne koszta obszycia mieszka dźwigni ręcznego, mieszka dźwigni zmiany biegów, drążka zmiany biegów? Bo dźwignia hamulca ręcznego chyba w 159 nie jest obszywana? Wnet urodziny więc już rozpoznaje się w temacie przyszłego prezentu od mojej lubej :D

Amortyzatory
Powrót