Alfa Romeo 156 3.0 V6 24v Azzurro Fantasia z Lublina ...

Q2 wcale nie wydaje się duże, jak ma się je w rękach.
Za to waga robi swoje i tutaj widać sporą różnicę w porównaniu do normalnego dyfra.
Ładuj do siebie Grzegorz czym prędzej - ja sobie teraz nie mogę wyobrazić jazdy mocną vką bez tego ustrojstwa ;)

Coś sobie przypominam , że plany co do sprzedaży kiedyś miałeś ale jednak została :)

Grześ dobry patent uskuteczniłeś by odpędzić potencjalnych napalonych hehe.A tak z drugiej strony to brak mi słów by wyrazić to co czuję odnośnie tego co robisz z autami.Wielki szacun dla Ciebie kolego:)

Grześ dobry patent uskuteczniłeś by odpędzić potencjalnych napalonych hehe.A tak z drugiej strony to brak mi słów by wyrazić to co czuję odnośnie tego co robisz z autami.Wielki szacun dla Ciebie kolego:)

E tam, bez przesady, po prostu staram się realizować choć w części marzenia z dzieciństwa, bo nie ma co ukrywać dla mnie motoryzacja to coś więcej, to wielka życiowa pasja ...

Szacunek za alfę,wkład i własną wiedzę, oraz za dalsze krzesanie mocy bez żadnych dmuchawek.

Jakie dalsze plany z N/A ?? Lepsze wałki ? Większa pojemność ?

Kibicuję gorąco i chciałbym nieśmiało porównać kiedyś nasze auta,gdy już będą gotowe.

Pozdrawiam.

Grześ wiem co piszę.Nie wszyscy mają tyle zapału by robić coś takiego.Na zlocie miałem okazję jako pasażer przekonać się co te 3.0 wyprawia i byłem pod mega wrażeniem.Uwierz mi że musiałem się mocno powstrzymywać by nie drzeć mordy z podniety:D Z niecierpliwością czekam na następny by móc zasiąść obok Ciebie i poczuć potwora po kolejnych modach.A pasję masz i to pełną gębą którą zresztą widać na załączonych obrazkach:)

Taaa, dorobię sobie klucz w swoim zaciszu a Ciebie zapytam tylko o miejsce parkowania :D

Jako że nie lubię się nudzić i mam trochę więcej wolnego czasu dzięki mrozom, wymyśliłem co bym chciał poprawić w moim wynalazku co by trochę szybsza w zakrętach była, a jak już wymyśliłem to wcieliłem plan w życie. Zamówiłem sobie kawałek złomu, dziś przyszedł sobie paczuszką :D

A teraz mała zgaduj zgadula, do czego można ten złom spożytkować ? :D

Ja wiem, to będzie poprzeczka do mini trzepaka do dywaników z Alfy. Czyżby jakaś rozpórka na tył?

Amortyzatory
Powrót