Piasty?
O tym zapomniałem. A w faktycznie jedną mam przez łożysko wyrobioną.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Piasty?
Oprócz piast zostają te nieszczęsne półosie które psują się ot tak z nie wiadomo jakiej przyczyny, kilka razy spotkałem się z tym że wymiana tego prostego kawałka pręta pomogła. Można spróbować dać półoś samą do wyważenia i zobaczyć co się stanie.
V bieg 3000 obrotów i prędkość 118-120km/h
- - - Updated - - -
[MENTION=25836]Suzumushi[/MENTION] jaki masz rozmiar opon założony w swojej Q4 ?
215/40/17
musialem zalozyc szersze niz 205.... bo nie szlo zlapac trakcji na 1 2 i 3
w
jaki na przodzie?dystansy na wszystkich 4 kolach
ale pamietaj ze ja mam q4 na eibachach z bilsteinem b6
wiec auto siedzi nizej a to nieco zmienia geometrię + dystansy na wszystkich 4 kolach
w
jaki na przodzie?
Również mam B6, i szukam właśnie tych sprężyn, bo moim zdaniem najlepiej na nich się jeździ.
Koła jakie planuję założyć to OZ Ultraleggera .
Aktualnie mam sprężyny od wersji SPORT, bo seria wyglądała jak terenówka.
wszystkie 4 takie same, zmierze wieczorem w garazu bo z glowy nie pamietam to Ci napiszę
- - - Updated - - -
Ultraleggery mowisz chcesz
a nie chcesz moich ?
ja bym chetnie wrocil do OZ Crono HT...
W
wszystkie 4 takie same, zmierze wieczorem w garazu bo z glowy nie pamietam to Ci napiszę
- - - Updated - - -
Ultraleggery mowisz chcesz
a nie chcesz moich ?
ja bym chetnie wrocil do OZ Crono HT...
W
Price?
Koło niepospolite wiec i cena będzie taka[MENTION=25836]Suzumushi[/MENTION] możesz napisać na PW bo niektórzy mogą nie udźwignąć
![]()
A potem przyjdą wyznawcy Alfa Romeo i Cię zjedzą swoją poprawnością...Pokaż załącznik 222409
nie bierz na poważnie tego trolla forumowego. Każdy zakłada felgi takie jakie jemu sie podobają ja mam czarne speedlainy i co ten troll będzie wypisywał takie brednie niech sam sie wali po łbie.O tym właśnie wspomniałem. Podpowiem tylko ze mam 4 zestawy felg do 155 w tym 2 oryginalne - i zależnie od własnego widzimisie je dobieram... Niestety Wujek ale zdjęć Twojej 155 nigdzie nie znalazłem.