Mów tak dalej, biorę jePiotrek nie polecam tej firmy mam na tyle amortyzatory tej firmy i jest tak twardo że na sezon wpadają seryjne
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mów tak dalej, biorę jePiotrek nie polecam tej firmy mam na tyle amortyzatory tej firmy i jest tak twardo że na sezon wpadają seryjne
co on gada, to inna półka zawieszenia i to nie jest to samo co ma Marcin. Regulacja jak widac jest napisane -20 do -60. Ty chcesz założyc do swojego TSa zwrotnice od V6 i zpodac gwint od coupe 16Vt to tak musi pasowaćMów tak dalej, biorę je Auto ma być jak beton, nisko i twardo.
Tak powinno wszystko pasowac. Dwa lata gwarancji to chinole nie dają, niemcka firma dość popularnaczyli ten gwint z aukcji podejdzie do v6 rozstaw otworów zwrotnic itp. bo wygląda ciekawie i zastanawiam się czy go nie kupić tylko co to za firma Ta -Technix
No ten bezpiecznik to taka blaszka z otworami przykręcona na dwie nakretki. Cięzko było zajrzec tam bo ciężki dostęp i nie ma go jak obejrzeć ale miernikiem i po schemacie doszedłem do tej puszki więc ją zdemontowałem i po zdjęciu dekielka okazało się że bleszka bezpiecznika jest przepalonaa powodem był własnie bezpiecznik w tej puszcze....
Było z gorącym nadmuchem oczywiście.
Pablo jak zostawię lekko uchylony to wylatuje tam płyn
Możliwa jest nieszczelność nagrzewnicy?
Szyby niby nie parują, tym bardziej tłustym nalotem od płynu.
Ciekawa konstrukcja
Na FB jest jakas V6 do wyjecia.Gdyby ktoś posiadał, wiedział skąd wyczarować zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego i wiązkę silnika do V6, będę wdzięczny za informację.
Na FB jest jakas V6 do wyjecia.
Jak by co to mam wiązkę od V6 i zbiorniczek z małym pęknięciem