maryszkens
Nowy
- Auto
- 155 1.8 16v FL// BMW 1
@75andrew155 zwrotnice z 2,0 TS? Zacisk pod 305mm? Zdradź trochę szczegółów
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ty sie lepiej nie wypowiadaj co jest dopuszczalne a co nie bo jestes mało wiarygodnyNie szkoda tak wykładziny w bagażniku zafajtolić brudnym złomem? U mnie coś takiego jest niedopuszczalne.
coś w końcu o 155 nakrecili
https://www.youtube.com/watch?v=epw...omment_id=z13shhwonw3ot1d5e04cc52xym3nt5brkgw
czepiasz się, da sie to przeżyć lepiej sie trochę nastekać przed wyksztuszeniem zdania niz palnąc coś głupiego bez stekaniaSorry właścicielu, jeśli bywasz na forum, ale warto również zadbać o "detaling" języka ojczystego.
Przynajmniej jeśli chce się występować publicznie.
Nie wiem jak wy , ale ja ostatnio zauważyłem całkowity brak 155 V6 po lifcie. Wiem, że wyszło ich niewiele ponad 1000 sztuk ,ale nawet za granicą jak V6 jest do sprzedania to mk1. W Niemieckim piśmie o młodszych klasykach jest opisana 155. Piszą że łatwiej jest kupić ładną Q4 , która od początku traktowana była jako przyszły młodszy klasyk niż wersję z silnikiem V6 , która nie miała takiego statusu jak Q4.